A legjobb szempilla lifting és lamináló szettek. Hogyan legyen akár 8 hétig ívelt szempillánk, szempilla göndörítő nélkül?

Nehéznek tűnik napi szinten pontosan szétválasztott, erőteljesen megemelt és íves szempillákat elérni. Szerencsére ez a hatás egy nagyon egyszerű módszerrel megvalósítható. Minden amire szükséged van csupán egy szempilla lifting és lamináló. Mik ezek és hogyan használjuk őket otthon? Az alábbiakban megtalálod a válaszokat, és egy ranglistát azokról a legjobb szettekről, melyek lehetővé teszik a saját magunk által elkészített szempilla liftinget és laminálást.

Szempilla lifting és laminálás

Szempilla lifting és laminálás – mik ezek a kezelések és miért érdemes kipróbálni?

A szempillák formázása – ma már szempilla lifting és laminálás néven ismert -, egyáltalán nem most jelent meg a piacon. A szépségszalonokban már évek óta elérhető, viszont a legelején még más néven volt a köztudatban: szempilla dauernak hívták.

Mi a szempilla laminálás? Ezt a megnevezést a szempillák keratinnal történő göndörítésére használják. A laminálás során speciális termékeket helyeznek a szempillákra, melyek javítják a pillák állapotát és formázzák azokat. A kozmetikumok növelik a szempillák rugalmasságát, és segítenek rögzíteni a formájukat, a pillák szilikon rudakhoz való ragasztása által.

Mi a szempilla lifting? Ez a kezelésnek az a része, amely arra összpontosít, hogy emelő hatás nyújtson a szempilláknak. Ennek eredményeként azok láthatóan megemelkednek a tövektől. Miután megtörtént a szempilla lifting és laminálás, egy megfelelően ívelt, vastagabb, sötétebb és kondicionált szempillát kapunk.

Most már tudva, hogy mi az a szempilla laminálás, itt az ideje a legfontosabb kérdésre térni. Miért érdemes az otthoni szempilla laminálást választani? Ez egy kiváló módja a szempillák megjelenésének fokozására, és a gyors és fenntartható kondicionálására. A szempilla lifting és laminálás mindenki számára ideális, aki természetes kinézetű szempillákat szeretne, ugyanis igazi csodát tesznek a pillákkal, még ha azok meglehetősen rövidek is.

Hogyan találjuk meg a legjobb szempilla lamináló szettet? Íme a legjobb szettek ranglistája

A döntést meghoztuk, így itt az idő, hogy kipróbáljuk a szempilla liftinget és laminálást saját szempilláinkon. Ehhez egy jó lamináló szettre van szükségünk. Az alábbi ranglista olyan érdekes lehetőségeket tartalmaz, melyek látványos eredményt nyújtanak és lehetővé teszik a laminálás egyszerű kivitelezését. Még ha nincs korábbi tapasztalatunk a szempilla liftinggel és laminálással, akkor is különösebb probléma nélkül elvégezhetjük azt a listán található szettekkel.

1. Nanolash szempilla lifting és lamináló szett

Otthoni szempilla laminálás? A Nanolash márka Lash Lift Kitje az egyik legjobb termék erre a feladatra. Ez egy komplett szett, melyet egy olyan márka készített, amely évek óta gondoskodik a nők természetes szempilláinak csodálatos megjelenéséről. Ezen szett kiválasztásával, tápanyagban gazdag termékeket és az összes szükséges kiegészítőt megkapjuk.

szempilla lifting és lamináló szett

A szett részeként a Nanolash márka az alábbiakat kínálja: 10 tasak aktiváló, 10 tasak semlegesítő és 10 tasak keratin fokozó. A szett természetesen tartalmazza az össze szükséges kiegészítőt is, mint: 3 pár szilikon rúd, melyek tökéletesen illeszkednek a szemhéjhoz, és 3 szempilla kefe. A nagy számú termék és kiegészítők miatt ez a készlet hosszabb ideig fog tartani. A szettben található termékeket használva, 10 otthoni szempilla laminálást is elvégezhetsz, valamint a kiegészítők újra felhasználhatók.

A szempilla laminálást követően láthatóan hosszabb szempillák hatását kapod 8 héten át.

Láthatod az erős ívüket, és hogy megemeltek és tápláltak lesznek. A Nanolash szettel történő laminálás után a szempillák sokkal egészségesebbek, puhábbak és selymesek lesznek.

2. Elleebana Lash Lift – szempilla lifting kezdő szett

Egy egyszerű, 20 perces szempilla lifting. Az Elleebana Lash Lift szett azoknak készült, akiknek leginkább az idő számít. A felvitel gyors és a szett 60 alkalmazást tesz lehetővé. A professzionális kozmetikusok különösen előnyt élvezhetnek a teljes adottságából azért, mert a sok vendéggel rendelkező szempilla készítőknek lehetőségük van a 15 pár tasakból mindegyiket felhasználni, 4 alkalmazás során. Ez egy jelentős megtakarítás. A szett nem valószínű, hogy jó a kezdők számára, mert egy tasak felbontása után a tartalmát rövid időn belül fel kell használni.

Ez a professzionális szempilla lifting szett 15 tasak aktiválót és semlegesítőt tartalmaz. Ezen felül a gyártó ad hozzá kefét, ragasztót, szilikon rudakat, egy fém applikátort és egy eltávolító habot. A szettben található összes termék külön is megvásárolható.

A termék egy jelentős hátránya sajnos az ára. Meglehetősen túlzott a ranglistán található többi termékhez képest. Ezért is nem valószínű, hogy a legjobb választás az otthoni használatra. A 60 felvitel lehetősége azonban egy jó választás a professzionális szempilla készítők részére.

3. RefectoCil Eyelash Lift – szett a tartós szempilla liftinghez

Ezzel a szempilla lifting szettel történő kezelés kevesebb, mint negyed óráig tart. Az idő szempontjából az egyik legjobb termék a piacon. A RefectiCil Eyelash Lift szett azonban sokkal többet kínál egy gyors felvitelnél. Tápláló összetevőkben gazdag termékeket tartalmaz, mint a kollagén és cisztein. Ennek eredményeként táplálja és hidratálja a szempillákat, és láthatóan göndöríti és megemeli őket a tövektől.

A szett két termékből áll. A gyártó egy különleges formulát készített, így a szempilla dauer és semlegesítő hatékony, és rövid idő alatt hat. Ezen felül a stílusos sminktáska, mely a termékeket tartalmazza, magába foglalja a szükséges kiegészítőket is. A szettben van 3 pár szilikon rúd, egy üvegcse ragasztó, szempilla emelő és praktikus tálkák és kefék.

4. Fleeky Lashlift Kit

Egy otthoni szempilla lamináló szett azoknak, akik nem akarnak sokat költeni. A Fleeky Lash Lift Kit a rendkívül alacsony ára miatt emelkedik ki a többi termék közül. Sajnos ez együtt jár azzal, hogy kevés a hozzá járó kiegészítő. Segítségével 2-4 laminálást lehet elvégezni. Szerencsére a gyártó készített egy nagyobb, de kicsit drágább változatot is. Akik azt szeretnék, hogy a szett hosszabb ideig tartson, választhatják az úgynevezett Maxi Kitet. Ez 5-10 kezelésre elegendő.

A szempilla lifting és laminálás, függetlenül a szempillák hosszától, nagyszerű eredményeket fog adni. Ez egy megoldás, mely lehetővé tesz a természetes kinézet fenntartását és az erősen körülhatárolt szemeket. Láthatóan sötétebbé, íveltebbé és megemeltebbé teszi a szempillákat.

5. Thuya szempilla lifting szett

Egy szempilla és szemöldök lamináló szett egyben. A Thuya szett egy multifunkciós termék, melyet a teljes szem megjelenésének javítására terveztek. Lehetővé teszi, hogy széleskörűen gondoskodj a megjelenésedről – látványosan megemelt szempillákat és tökéletesen formázott szemöldököt érhetsz el vele.

A Thuya szett részeként a gyártó 3 terméket ad – tartós gél tioglikolsavval, egy semlegesítő és egy ragasztó. Ami megkülönbözteti a többi terméktől, hogy a szett sok terméket tartalmaz. Mindegyik egy 15 milliliteres üvegcsében található. Ezen felül tartalmaz még M-es méretű szilikon rudakat és fa pálcikát.

6. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Egy szempilla lamináló szett átfogó tartalommal. A Miya Lash márka egy széleskörű szettet biztosít, amely számos terméket és kiegészítőt foglal magába. A Miya Lash Keratin Lash Lift Kittel végzett laminálást emelő pálcák, lamináló kefék és szilikon rudak könnyítik. A teljes szett továbbá szemtapaszokkal egészül ki. Összezavarhat a kiegészítők sokasága, és ez nem föltétlenül egyszerűsíti meg a laminálás elkészítését.

A Miya Lash szettel végzett laminálást követően a szempillák határozottan íveltek és megemeltek lesznek. Ennek köszönhetően elhagyhatod a szempilla göndörítő mindennapi használatát. A kezelés után egy időre felhagyhatsz a nehéz sminkkel is, mivel a szempillák sötétebbek és láthatóan vastagabbak lesznek.

7. Protein Reconstruction System Zola – szemöldök lamináló és szempilla lifting szett

Nem kell professzionális szempilla lamináló szettre támaszkodni, hogy élvezhesd a látható eredményeket. Ezt bizonyítja a Zola márka Brow&Lash Protein Reconstruction System szettje. Ez a szett teljesen elhagyja a szilikon rudakat és egyéb kiegészítőket. Csupán 3 formula üvegcse található benne, melyek beépített applikátorokat tartalmaznak.

Minden terméknek teljesen más formulája van. A teljes szett lehetővé teszi, hogy a szempilláid megemeld, ívesebbé tedd és tápláld, valamint használható a szemöldök liftingre és laminálásra is. A szettben található formulák a következők: Protein Strong Lifting, Protein Fixer, és Protein Care. Mindegyikük meglehetősen sok tápláló összetevőt tartalmaz, így a laminálást követően a szempillák egy pillanat alatt láthatóan jobb állapotban lesznek.

Ívelt szempillák az otthon kényelmében – szempilla lifting lépésről lépésre

Kiválasztottad a DIY szempilla lifting és lamináló szettedet a fenti ranglistáról? Itt az ideje, hogy magára a laminálásra térjünk. Hol is kezdjük? Biztosítsd a saját kényelmedet, találj egy megfelelő helyet. Általában a fürdőszoba a legalkalmasabb, mivel ott egyszerűen letisztíthatod az esetleges hibákat, és egy nagy tükör is rendelkezésre áll. Mielőtt felviszed a terméket, pakold ki a szempilla lifting elkészítéséhez szükséges összes terméket könnyen elérhető távolságba.

Az első lépés a szempillák és a szem körüli terület alapos megtisztítása – a szempillák tartalmazhatnak smink vagy bőrápolási termék maradványokat, melyek megakadályozzák a termék teljes felszívódását, és a látványos eredmények elérését. Hogyan távolítsuk el? A leginkább egy szempillára és szemöldökre tervezett speciális samponnal, vagy egy olajmentes sminklemosóval ajánlott.

Ezután rögzítsd fel a szilikon rudakat a megtisztított szemhéjra. Előfordulhat, hogy túl vastag. Szerencsére, gyakorlatilag mindegyik szilikon rúd vágható, így tökéletesen rögzíthető a szempilla vonalára. A lapos részükkel kell a szemhéjra rögzíteni, és a középső részét egy kis ragasztóval befedni. A szempillákat ezután fésüld rá a rúdra, lehetőleg egy kifejezetten erre tervezett fésűvel (ez általában Y alakú). Minden egyes szempillát gondosan válassz el. Ez lehetővé teszi a termékek megfelelő beszívódását a felületükbe.

Itt az idő a szempilla lifting és laminálás következő lépésére. A szett 2 vagy 3 különböző terméket tartalmaz. Megfelelő sorrendben kell alkalmaznod ezeket. Minden egyes terméket gyengéden le kell mosni pár perc elteltével, és ezután folytathatod a következő lépéssel. A terméktől és szettől függ, hogy mennyi idő után kell ezeket lemosni. Ezért is nagyon fontos, hogy a használati útmutató kéznél legyen, amikor a kezelést végzed.

A szempilla lifting és laminálás a szilikon rudak szemhéjról történő eltávolításával fejeződik be. Amikor ezt csinálod, légy gyengéd a szempillákkal és óvatosan húzd le a rudakat a felületéről. A szilikon rudak eltávolítása után érdemes átfésülni a szempillákat egy kefével.