Alakítsd át a szemöldök smink rutinodat a Nanobrow Pomade-val!

Eddig egyetlen szemöldökformázó termék sem felelt meg az elvárásaidnak? Ezúttal másképp lesz! A Nanobrow Eyebrow Pomade egy innovatív, krémes pomádé, amellyel bármilyen alkalomra tökéletes megjelenést varázsolhatsz. Készíts nappali és esti szemöldököt egyaránt – mindezt a hangulatodtól függően.

útmutató a szemöldök pomádé használatához

Készítsd el a szemöldököd sminkedet úgy, ahogyan szeretnéd! A Nanobrow pomádéval pillanatok alatt megalkothatod álmaid szemöldökét. A tökéletes állagú, vízálló, hosszan tartó formula egyenletesen bevon minden egyes szemöldökszálat, maximális volument és definíciót kölcsönözve. Mondj búcsút a vékony, ritkás és rakoncátlan szemöldöknek. Köszöntsd a gyönyörű, precízen formázott, természetes ragyogással teli szemöldököt!

Nanobrow Eyebrow Pomade – merész szemöldök egy pillanat alatt

Ezzel a szemöldökápolóval mindig látványos sminket készíthesz. Vedd át a teljes irányítást a szemöldököd felett, töltsd ki és határozd meg pontosan úgy, ahogyan szeretnéd. Segítségével vékony szőrszálakat is rajzolhatsz, amelyek nagyon természetesnek tűnnek. A bársonyos textúra kellemesebbé teszi a sminket és egész nap a helyén tartja.

A pomádé három árnyalatban kapható:

 • Sötétbarna
 • Közepes barna
 • Világosbarna

Válaszd ki a kedvenc árnyalatodat és próbáld ki! Könnyedén illesztheted a vonásaidhoz. Ne feledd, hogy a szemöldök kiemeli a szemed, ezért mindig hibátlanul kell kinéznie. Nincs mesés smink pontosan meghatározott szemöldök nélkül.

Nanobrow Eyebrow Pomade – szemöldök pomádé

Elérhető a következő színekben: 

Mondj búcsút a vékony és ritkás szemöldöknek!

A Nanobrow Eyebrow Pomade a szemöldök sminkelés szakértője. A fényes pomádé sűrű és határozott szemöldököt varázsol – pontosan olyat, amilyenről mindig is álmodtál. A kifinomult árnyalatok nagyon természetes hatású és hosszantartó hatást biztosítanak, amely egész nap kitart. Merész vagy visszafogott sminkre vágysz? Ezzel a pomádéval mindig csodálatos megjelenést tudsz létrehozni!

A túl vékony, meghatározás nélküli szemöldöknek nem kell a veszedelmeddé válnia. A Nanobrow Eyebrow Pomade-val a szemöldököd teltnek, határozottnak és kiemeltnek tűnik. Soha nem fogsz karikatúraszerű hatást elérni! Az alkalomtól függően építheted a fedést és nappali és esti szemöldököket egyaránt készíthetsz. Ez a megfelelően sűrű és kényelmesen használható pomádé minden nő számára nélkülözhetetlen szépségápoló!

hogyan lesz hibátlan a szemöldök

Miért érdemes a Nanobrow Eyebrow Pomade-t használni?

Ha a hosszantartó és precíz szemöldök smink rajongója vagy, a Nanobrow pomádé elengedhetetlen kell legyen a sminkes táskádban.

 • Lehetővé teszi, hogy megteremtsd álmaid szemöldök formáját
 • Könnyen használható még kezdők számára is
 • Vízálló és hosszan tartó formula
 • Tökéletes, bársonyos textúra
 • Álcázza a hiányosságokat és a ritkás területeket
 • Vizuálisan vastagabb és teltebb szemöldök
 • Még az ultra-vékony vonalakat is kirajzolja.
 • Intenzív és természetes színnel tölti ki a szemöldököt

Aggódsz, hogy a szemöldököd vékony és nehezen formázható? A Nanobrow pomádé tökéletessé teszi a szemöldököd, függetlenül attól, hogy milyen hatást szeretnél elérni.

Csak szőrszerű vonalakat szeretnél létrehozni, vagy újra szeretnéd definiálni az ívek formáját? Ez a pomádé mindig megmentő lesz. Rendeld meg a www.nanobrow.hu címen, hogy szemöldököd minden nap hibátlanul és elegánsan nézzen ki, mindenféle javítás nélkül!