Cluster Lashes From Nanolash – DIY Lash Extensions – Fedezd fel az új szenzációt!

A szempillák, bár finom szőrszálakból állnak, minden nő tekintetének erejét képesek kihozni. Általában azonban vékonyak és finomak. Emiatt a nők lelkesen kísérleteznek a különböző kozmetikumokkal. Nemrég megjelent egy újdonság a szépségpiacon – ezek a Nanolash DIY szempillák! Ez a megoldás minden szempilla problémára?

DIY Lash Extensions nanolash

Miért gyengülnek és hullanak ki a szempillák?

Világszerte sok nőnek folyamatosan problémái vannak a szempilláival. Sajnos számos tényező befolyásolhatja állapotukat. És nem mindegyik függ a szempilláid ápolásától.

A szempillák állapotát befolyásolhatja a helytelen táplálkozás és a biotinhiány. Természetesen az agresszív és gyakori szépségápolási kezelések is hibásak ebben. A félig tartós szempillahosszabbítások hosszú évek alatt a szempilla vonalában gyakori hibákhoz vezetnek. Kiderült, hogy még a helytelen sminkeltávolítás és a több réteg szempillaspirál alkalmazása is jelentősen gyengítheti a szempillákat.

A genetikai és földrajzi tényezőket is érdemes itt kiemelni. Nem minden nőt áldott meg az anyatermészet hosszú és dús, határozott göndörségű szempillákkal. A mi szélességi körünkön viszont a szempillák természetüknél fogva világosabbak, ami természetesen befolyásolja a határozottságukat vagy annak hiányát.

A Nanolash márka azonban megtalálta a tökéletes megoldást. A DIY Lash Extensions nem terheli túl a szempillákat – ezeket a szempillaspirálokat a természetes szempillák alá, a szempillavonaltól kb. 1 mm-re helyezik fel, és a felhelyezés otthon is könnyen elvégezhető

nanolash DIY Lash Extensions

Hogyan működik a Nanolash DIY Lash Extensions?

A DIY Lash Extensions jellemzője az egyszerű, mindössze 10 perc alatt történő felhelyezés! Ráadásul 5 napig tarthat. Egyetlen nőnek sem okozhat problémát ezeknek a fürtszempilláknak a felhelyezése.

Ezek az otthoni DIY alkalmazáshoz használható fürtszempillák kétféle változatban kaphatók. Az első egy önálló doboz. Ez 36 kész fürtös szempillát tartalmaz. A doboz 3 hosszban (10, 12 és 14 mm) és 8 stílusban tartalmaz fürtöket, amelyek közül választhatsz.

A második lehetőség egy komplett szempilla hosszabbító készlet a Nanolash-tól. Nagyszerűen működik azon hölgyek számára, akik nem rendelkeznek az összes szükséges kiegészítővel.

Az otthoni használatra szánt műszempilla készlet tartalmazza:

  • Nanolash bonder – egy 5 ml-es szempillaragasztó, amely a szempillák színét is egységesíti;
  • Nanolash remover – ez az (5 ml-es) oldat segít eltávolítani a cluster szempillákat, anélkül, hogy a természetes szempillákat károsítaná;
  • Nanolash sealer – a szempillák ragacsos rétegének eltávolítására szolgál (5 ml);
  • szempilla applikátor – rozsdamentes acélból készült.

A DIY Lash Extensions könnyű anyagból készült, és ezeknek a műszempilláknak a viselése alig észrevehető.

Szempilla hosszabbítás otthon

Hogyan alkalmazd a Nanolash fürtös szempillákat otthon?

A Nanolash cluster szempillával történő szempilla hosszabbítás otthon körülbelül 10 percet vesz igénybe. Előbb megfelelően távolítsd el a sminkedet, majd:

  • vigyél fel egy vékony réteg ragasztót, és várj 30-60 másodpercet, amíg teljesen ragacsossá válik;
  • helyezd fel a fürtöt körülbelül 1 mm-re a szempillavonaltól;
  • fejezd be sealer-el.

A DIY Eyelash Extensions-t úgy tervezték, hogy minden nő megbirkózzon a felhelyezésével.

A szépség megváltoztatója – DIY szempilla hosszabbítás összefoglaló

A DIY Lash Extensions határozottan kiemelkedik a versenytársak közül. Ezek a DIY műszempillák különböző hosszúságokban és stílusokban kaphatók. Ez lehetővé teszi a hölgyek számára, hogy mind a hétköznapi viselethez finom szempilla megjelenést válasszanak, vagy orosz volument, ha kedvük van hozzá.

könnyű cluster szempillák egy rugalmas fekete csíkon érkeznek. Ez megkönnyíti a felhelyezésüket, és ügyesen elfedi a csatlakozó vonalat. Maga a felhelyezés 10 percet vesz igénybe, és akár 5 napig tartó tartóssággal rendelkezik.

DIY Lash Extensions nem terheli túl a természetes szempillákat. Lehetővé teszik egy olyan ideiglenes szempilla megjelenés létrehozását, amelyet bármikor megváltoztathatsz. Ezek a fürtös szempillák tökéletes választás esküvőkre és egy nagy esti bulira, de egy spontán sétához is.

A gyártó gondoskodott arról, hogy használatuk egyszerű, biztonságos és kellemes legyen. A Nanolash otthoni alkalmazásra szánt műszempilláinak köszönhetően többé nem kell aggódnod természetes szempilláidnak állapota miatt. 10 perc alatt kijavíthatsz minden tökéletlenséget!

Szempilla hosszabbítás otthon nanolash