ColorCuts Thermal Foam Strips a fodrászszalonban

Precíz, többrétegű színezést szeretnél készíteni, de unod a hosszadalmas eljárást és az alumíniumfólia előkészítését? A ColorCuts márka valami különlegeset tartogat a számodra! Az innovatív, termikus hajszínező csíkok – Highlighting Foam Strips – egy olyan professzionális fodrászati eszköz, amely nagyon hasznos lehet egy fodrászszalonban.

ColorCuts – a népszerűségi rangsorok vezetője

A szakembereknek lépést kell tartaniuk a legújabb trendekkel, ha egyre növekvő elégedett ügyfélkört szeretnének szerezni. A ColorCuts csíkok a végső minőséget, tökéletes eredményt és a színezési folyamat 100%-os ellenőrzését biztosítják.

Gyors, kényelmes és professzionális színezést tesznek lehetővé és maximális kényelmet biztosítanak ügyfeleid számára. Mi mást kérhetnél még? Ezek a szemet gyönyörködtető polisztirol szivacsok mindent tudnak, ami a professzionális hajfestéshez szükséges és bármilyen technikához alkalmasak. A könnyű anyag kivételes eredményeket és rendkívüli pontosságot biztosít.

Az egyedülálló anyag fenntartja a haj optimális hőmérsékletét, így minimalizálja a károsodást. A kiemelő habcsíkok lehetővé teszik a legjobb eredmények elérését bőrirritáció nélkül. Leegyszerűsíthetik az egész személyzet munkafolyamatát, kényelmes a használatuk, és mindenekelőtt – újrafelhasználhatóak, így pénzt takaríthatsz meg velük.

80%-ban újrahasznosított anyagokból készülnek. Minden doboz 200 darab 100×305 mm-es csíkot tartalmaz, így még a nagyon hosszú hajhoz is alkalmasak. Használat után akár 3-szor is kimoshatod őket a mosógépben, így körülbelül 800 használatra elegendőek! Ez egy figyelemre méltó megtakarítás és környezettudatos is.

újrafelhasználható habcsíkok hajfestéshez

ColorCuts színező csíkok:

  • megkönnyíthetik munkatársaid munkafolyamatát,
  • könnyűek, hőállóak és rugalmasak,
  • előre ki vannak vágva és használatra készen állnak,
  • biológiailag lebomló, az anyatermészettel összhangban készült,
  • a színezőanyagokkal érintkezve ragadóssá válnak,
  • lehetővé teszik egyedi frizurák létrehozását,
  • polisztirol habból készülnek,
  • biztosítják a színezési eljárás teljes ellenőrzését,
  • 200 darab csomagonként,
  • 100×305 mm, nagyon hosszú hajhoz is alkalmas.

legjobb hajfestő csíkok

Melírozáshoz használható habcsíkok

Ez a fodrászati termék fényűzőbbé teheti szalonodat. A máltai ColorCuts márka biológiailag lebomló és rendkívül könnyen használható habcsíkokat dobott piacra. Egy praktikus dobozban érkeznek, így minden egyes csíkot könnyedén kivehetsz.

A csíkok használatra készek és előre ki lettek vágva és nedvességgel érintkezve megtapadnak a felületen. Nincs szükség a szélek behajtására, csak hajtsd félbe a csíkot. A színezés minden fázisában tökéletes kontrollt biztosítanak, így látványos, precíz és természetes hatást eredményeznek.

Ezek a csíkok ötvözik a technológiát a környezetvédelemmel, hogy átalakítsák a fodrászszalonodat. Támogasd személyzetedet és takaríts meg időt az alumíniumfólia hosszadalmas előkészítésével. Tarts lépést a fodrászvilág új trendjeivel és szerezz még több elégedett ügyfelet.

A ColorCuts csíkok higiéniát és könnyű használatot biztosítanak. Készíts egyedi balayage-t, melír csíkokat vagy többrétegű színezést kevesebb idő alatt és tedd szalonodat fényűzővé. Biztosítsd  a legmagasabb szintű esztétikát és a színezési eljárás kivételes kényelmét. Tűnj ki a versenytársak közül és válassz biológiailag lebomló tartozékokat a környezetvédelem érdekében.

Több információért a ColorCuts termékekről menj a hivatalos honlapra colorcuts.mt