Egy jó szemöldök spirált keresel? Nézd meg a legjobb választásainkat és ismerd meg a győztest!

Egy jó szemöldök spirált keresel? Nézd meg a legjobb választásainkat és ismerd meg a győztest!

Nehéz jó szemöldök sminkterméket találni. A szépségpiac eláraszt a lehetőségek hatalmas választékát. Mindet kipróbálni nem kivitelezhető, ezért érdemes termékértékeléseket nézegetni: egyéni tesztek és fogyasztói visszajelzések alapján választják ki a legjobb képeket. Jó szemöldök spirált keresel? Íme a legjobbak listája:

Szemöldök spirálok – Véleményeink

Nanobrow Shape szempillaspirálunk

Szemöldök spirál

Itt nincs meglepetés: A Nanobrow a legnépszerűbb és legjobban értékelt szemöldök spirál. Szerintünk megbízható és a legapróbb részletekig kifinomult. Minőségét és teljesítményét tekintve nagy méretben és remek áron kapható. Hónapok után is megőrzi friss és változatlan állagát, és mindenekelőtt tökéletesen kitölti a szemöldököt, és nagyszerű sminkhatást biztosít. Téged is meg fog lepni a gyönyörű és intenzív, mégis nagyon természetesnek ható árnyalataivaé. A Nanobrow szemöldök spirál javítja a szemöldök volumenét, vizuálisan megvastagítja azt, és egyenletesen bevonja anélkül, hogy csomókat vagy ragacsos felületet hagyna maga után. A tökéletes spirál könnyű és gyors felvitelt biztosít, miközben a szépítő szilícium-dioxid kondicionálja és táplálja a szőrszálakat.

További információért látogasson el a www.nanobrow.hu weboldalra.

Lancome Sourcils Brow Styler Mascara

Meglehetősen nagy kiszerelés remélhetőleg kárpótol a magas áráért. Ráadásul egy szokatlan, de nagyon precíz és okosan megtervezett kedével érkezik, ami remekül működik a szemöldök feltöltésére, függetlenül attól, hogy vékony és finom vagy vastag és bozontos.

A Lancome Sourcils szemöldök spirál nagyon szépen formázza és a helyén tartja a szemöldököt. Három árnyalat közül lehet választani, valamint egy átlátszó változatot is, amelynek a formulája kissé más, gélesebb.

Dior Diorshow On Set Brow Mascara

Bár kisebb kiszerelésben kapható, nagyszerű formulájával nyűgöz le: akár 90%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz. Hátránya lehet a klasszikus kúp alakú kefe, ami nem mindenkinek a kedvence és sok sminkes régimódinak tartja. Egy másik hátránya a meglehetősen magas ár. Ne feledd azonban, hogy a Dior egy elismert márka, így az eredmény a szemöldök sminkelésben biztosan kellemes meglepetést okoz majd. Ennek a szemöldök spirálnak a formulája vízálló, és szép, természetesnek ható árnyalatokban kapható, bár lehet, hogy elég nehéz lesz olyat találni, amelyik illik a sötét szemöldökhöz.

Clinique Just Browsing brow mascara

Ennek a szemöldök spirálnak a formulája egy finom habhoz hasonlít, 16 órás viselettel. A Clinique szemöldök spirál finoman színt ad és formázza még a rakoncátlan szemöldököt is, miközben volument ad. Természetes hatású árnyalatokban, izzadság- és nedvességálló formulával kapható, amely vízálló és szemészetileg tesztelt. Ez a szemöldökfesték lecitint és szilícium-dioxidot tartalmaz, hogy táplálja és erősítse a szemöldökszőrszálakat. Nagyszerű a klasszikus kúp alakú spirálok rajongóinak. Hátránya, hogy csak két árnyalat áll rendelkezésre.

BENEFIT Gimme Brow + Brow-Volumizing Fiber Gel

Egy másik szemöldök spirál, amely a klasszikus, de kissé régimódi kúp alakú ekfével rendelkezik. Megéri megvenni? Sokan állítják, hogy igen, főként az egyedi formulája miatt, amely szenzációsan építi a volument. Ez a szemöldök spirál szépen definiálja a szemöldököt, de pontosan a helyén is tartja. A vízálló formula további előnye, és az, hogy 10 árnyalatban kapható, a legválogatósabbak számára is igazi csemege.