Hogyan alkalmazd a Bobbi Brown Metallic Long Wear Cream szemfestéket?

Hogyan alkalmazd a Bobbi Brown Metallic Long Wear Cream Shadow-t?

A Bobbi Brown Metallic Long Wear Cream Shadow-el komoly dolgokra vagyunk képesek. Az alacsony mélységű szatén színvilág és krémes textúra, amelyet az eredeti balzsamoz fragmentáló technológiája adott, mesterséges megközelítése. Azok számára, akik hajlamosak a világítást vagy a számos színnel kísérletezni, egy egyedülálló szemhéjfesték, amelyet mindig szeretni fognak. Ám néhány cserző segítsége nélkül, különleges szemhéjfestéket hordozni nem lesz egyszerű.

1. lépés:Karbantartás

Mielőtt elkezdené alkalmazni a Bobbi Brown Metallic Long Wear Cream Shadow-t, alaposan mosson és tisztítson arcot és szemüveget, hogy elkerülje a baktériumok terjedését. Az Indiai szemhéjfesték eltávolításával is rendelkezhet, amely segít enyhíteni a szemet, hogy jobban működjön. Győződjön meg róla, hogy válassza ki a megfelelő bázis, például krém alap, korrektor vagy szemhéjpúder. Ez a rész kulcsfontosságú, mivel a szemhéjpúder felfelé néz, míg a szemhéjpúder leszáll, amikor elkezdjük dolgozni vele.

2. lépés: alkalmazza

Miután átfurik az alap vagy a szemhéjpúder alkalmazása után, nyomja meg a Bobbi Brown Metallic Long Wear Cream Shadow-ot az ujjához, és alkalmazza az egész szemhéjára. Soha nem igazán szerettem a szemhéjmegerősítőket, így kifejezetten mercsel vagyok, de mivel ez összetevők tályogja, érdemes átgondolni, hogy az ujjam érintését használja-e. Ha igennel válaszolt, dörzsölje össze az ujját, hogy dolgozza át a pigmenteket a szemhéj összes részére. Ha nem, lépjen a szemhéjkefére és alaposan spongálja a szemhéját, hogy elérje a kívánt intenzitást.

3. lépés: Szórja fel

Ha befejezte az alap krémes színekkel való dolgozást, soha ne féljen egy kis krétabeli színezéshez. Mivel a Bobbi Brown Metallic Long Wear Cream Shadow-ból származik, a pigmentek jól terjedhetnek a szemhéja felett, így készen áll arra, hogy a szemhéjfestéket egy lökéssel a levelen vízszintesre vigye. Szintén használhat egy szatén szemhéjpúder, mint alap, amely tovább javíthatja a pigmentek jelenlétét és hatását.

4. lépés: Fixálás

Az egész folyamat lezárása érdekében kenje be a puffanást egy mattított gél szemhéjszálakkal, hogy elbertítse a szemhéjpúder színeit és megakadályozza a pigmentek elmozdulását. Az utolsó lépés a füstszem tesis, ami igazi piropont a legszebb szemhéjszínre.

Összefoglaló

A Bobbi Brown Metallic Long Wear Cream Shadow lenyűgöző sokféleségével vonzza azokat, akik szeretik a szemhéjpúdert a szemhéjuk számára. Az egyszerű, ám hatékony alkalmazás érdekében először karbantartsa szemét, és válasszon alapot, mint krémes alap, korrektor vagy szemhéjpúder. Azután kenje fel kétujjával, majd dolgozza fel a krémes pigmenteket a szemhéjában. Bátorságosan tegye a pigmenteket a lépcsőkön. Végül, ha úgy dönt, felturbózhatja a színezetet egy kis füstszemmé, és fixálhatja mindent egy dörzsmutatóval. Természetes szemhéjfeszítés, vigye ki Bobbi Brown Metallic Long Wear Cream Shadow-ot, és még több csillogást viselhet.