Kétfázisú argán hajbalzsam. A haj, amiről álmodtál

Zilált, száraz és szöszös a hajad? Elvesztette fényét és rugalmasságát? nehezen formázható a hajad? Akkor ez a pehelykönnyű kondicionáló tökéletes lesz számodra, az argánolaj egészségessé fogja varázsolni a hajadat. Olvass tovább, hogy többet megtudj erről a csodatermékről.


Mi az a kétfázisú hajkondicionáló?


A kétfázisú hajkondicionáló az egyik leghatékonyabb hajápoló termék, amely jelenleg a piacon kapható. Közvetlenül az alkalmazás előtt fel kell rázni a flakont, hogy a két fázis (olaj és víz) egyesüljön, és a maximális táplálás és kondicionálás érdekében a hajra kell permetezni. Mivel ez egy leave-in termék, a Nanoil Argan Hair Conditioner nagyon hosszú ideig javítja és védi a szálakat anélkül, hogy lapossá vagy petyhüdtté tenné őket.


Nanoil Argan Hair Conditioner: A megoldás a rakoncátlan hajra


Nincs olyan hajtípus, amelyet ez a Nanoil által kínált argán kétfázisú hajkondicionáló ne hozna helyre. Csúcsminőségű hajkezelést és folyamatos ragyogást biztosít. Még az erősen sérült, fényétől megfosztott és élettelennek tűnő hajszálak is visszanyerik erejüket, ha ezzel a gyengéd kétfázisú kondicionálóval permetezed őket.


Melyek a Nanoil Argan Hair Conditioner legfontosabb összetevői?


Ez a kétfázisú hajkondicionáló úgy működik, mint egy tápláló bomba. Egyesíti magában a világhírű kozmetikai olajok előnyeit, így gondoskodhatsz a hajadról, legyen az rakoncátlan, göndör, száraz vagy normál haj. A Nanoil Argan  Hair Conditioner összetevői:


Argánolaj – világszerte ismert marokkói kozmetikai olaj, amely mély táplálást biztosít a hajnak. Hatalmas E-vitamin koncentrációjának köszönhetően az olaj képes kisimítani a töredezéseket. Az argánolaj kihozza a haj belső szépségét és megakadályozza a nedvességvesztést.

Ricinusolaj – az erős és egészséges haj elkészítésének specialistája. A fejbőrt is tökéletesen tisztává teszi. Ezenkívül a ricinusolaj intenzívebbé teszi a hajszínt, kezeli a szárazságot és megakadályozza a festett haj színének kifakulását. 


A Nanoil hajkondicionáló formulája jól átgondolt és csak a legjobb összetevőket kínálja, hogy gyönyörű, ápolt és fényes frizurád legyen.


A Nanoil Argan  Hair Conditioner előnyei


– A haj védve van a fagytól, a városi szennyezéstől és az UV-sugaraktól.

– Sima, fényes és kezelhető haj.

– Maximálisan táplált és mélyen hidratált szálak.

– Nincs szöszösödés és statikus hajszálak.

– A haj ellenáll a károsodásnak és a szélsőséges hőmérsékleteknek.


Hol lehet megvásárolni a Nanoil Argan Hair Conditioner-t?


Ez a csodálatos kétfázisú argán olajban gazdag hajkondicionáló a Nanoil hivatalos weboldalán vásárolható meg. Látogass el a https://nanoil.hu/ oldalra, és nézd meg a kozmetikumokat! Ezen a weboldalon számos szépségápolási tippet is olvashatsz, és tanúsított kozmetikai olajokat rendelhetsz házhozszállítási lehetőséggel.