Microblading hatású szemöldök toll a Nanobrow-tól – egy egyszerű módszer a volumenes szemöldök eléréséhez

A szemöldök smink sok nő számára rendkívül fontos része a napi sminkrutinnak. Régóta ismert, hogy a szemöldök befolyásolja az egész arc megjelenését. A megfelelően meghatározott szemöldök vizuálisan javíthatja az arcvonásokat, valamint személyiséget és meghatározottságot kölcsönözhet a megjelenésednek. Ha gyorsan sűrűbb és tartósabb szemöldököt szeretnél, akkor használnod kell egy jó szemöldök tollat. A szemöldök toll egy olyan termék, amely az utóbbi években egyre népszerűbbé vált a sminkrajongók körében. Ez egy kényelmes és könnyen használható eszköz, amellyel pontosan és természetesen töltheted ki a szemöldöködet.

Ebben a cikkben megvitatjuk:

 1. mi az a szemöldök toll és hogyan kell használni,
 2. milyen előnyökkel jár a Nanobrow szemöldök toll használata, microblading hatású,
 3. melyiket válasszuk: a precíziós szemöldök tollat vagy a microblading-et,
 4. hogyan határozzuk meg a szemöldökünket a tollal.

Mi az a szemöldök toll és hogyan kell használni?

A szemöldök toll egy olyan termék, amely hasonlít egy hagyományos tollra. Speciális formulával rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy pontosan kitöltsd a szemöldököt, megfelelő formát adj neki és fokozza a természetes megjelenését. A szemöldök tollak különböző árnyalatokban kaphatók, így kiválaszthatod a természetes szemöldökszínedhez megfelelő árnyalatot.


Nanobrow Microblading Pen

A termék színekben kapható:

Milyen előnyei vannak a microblading hatású Nanobrow szemöldök tollnak?

A Nanobrow szemöldök tollal precízen kitöltheted szemöldöködet, rendkívül természetes megjelenést kölcsönözve neki. A használata egyszerű és nem igényel különleges készségeket. A kivételes precizitásnak köszönhetően a Nanobrow szemöldök toll minden szemöldöktípushoz, vékony és vastag szemöldökhöz egyaránt alkalmas és alkalmazkodik a különböző színekhez. A toll többféle árnyalatban kapható, hogy a meleg és hideg bőrtónusú tulajdonosok is megtalálhassák a megfelelőt árnyalatot.

A Nanobrow szemöldök toll előnyei:

 • Rendkívül precíz, vékony hegyű
 • Könnyű és kényelmes alkalmazás
 • 24 órán át tartó és vízálló formula
 • A microblading alternatívája
 • Gyors módja a szemöldök dúsabbá tételének

Mit válassz: precíziós szemöldök toll vagy microblading?

A microblading szemöldök – a félig tartós szemöldök sminkelés egyik módszere – jó választás mindenkinek, aki tartós és természetes szemöldököt szeretne elérni anélkül, hogy minden nap sminkelnie kellene a szemöldökét. A “feathering-módszerként” is ismert microblading egyfajta félig tartós tetoválás, amely a hiányzó szemöldökszőrszálak pótlására szolgáló vékony vonások létrehozásával jár. A pigmentet egy speciális pengével viszik fel a bőr alá. Az eljárás körülbelül 2-3 órát vesz igénybe, a beavatkozást követően a szemöldök területét érzéstelenítik. Mielőtt a microblading eljárás mellett döntenénk, fontos, hogy alaposan mérlegeljük annak előnyeit és hátrányait, valamint hogy tapasztalt szakembert válasszunk és tartsuk be az utókezelés szabályait.

 • A microblading eljárás ára viszonylag magas a hagyományos szemöldök sminkelés költségeihez képest.
 • A rosszul elvégzett microblading szemöldök eljárás növelheti a bőrfertőzések kockázatát.
 • A microblading szemöldök eljárás után szigorú utókezelési szabályokat kell követned.
 • A microblading szemöldök eljárás félig állandó, de nehezen eltávolítható, ami azt jelenti, hogy nem lehet visszacsinálni, ha nem az elvártak szerint alakulnak a dolgok.

A Nanobrow márka erre is talált megoldást! A biztonságos, hosszan tartó és könnyen használható szemöldök toll a microblading alternatívája. A microblading kezelőeszköz által inspirált applikátor egyedülálló pontosságot garantál. Néhány mozdulattal vizuálisan vastagabb, teltebb és szimmetrikusabb szemöldököt érhetsz el – anélkül, hogy szépségszalonba kellene menned.

 • Bármilyen malőr esetén a szemöldökceruzával könnyen újra lehet kezdeni a sminkelést. Csak egy hagyományos sminklemosóra van szükséged.
 • a Nanobrow szemöldökceruza minden bőrtípusra, még az érzékeny bőrre is alkalmas.
 • ez a szemöldökceruza vízálló és nem kenődik el. Hibátlanul 24 órán át kitart a bőrön és nem kell aggódnod az esetleges javítások miatt.
 • A microblading kezelőeszköz által inspirált vékony hegye lehetővé teszi, hogy a valódi szemöldök szőrszálakat utánzó, egyedi, szőrszálszerű vonásokat rajzoljon, hogy kitöltse a hézagokat.

Hogyan lehet a szemöldököt szemöldök tollal meghatározni?

1. Készítsd elő a szemöldöködet

Mielőtt kitöltenéd a szemöldöködet, távolítsd el a maradék bőrápoló termékeket.

2. Használj egy kefét

A kefe segítségével megfelelő formát adhatsz a szemöldöködnek, szétválasztva és formázva azt. Ha nagyon sűrű a szemöldököd, a kefe segít megszelídíteni a rakoncátlan szőrszálakat.

3. Válaszd ki a megfelelő árnyalatú szemöldök tollat

A szépségtípusodhoz (“meleg”/”hűvös”) és a hajszínedhez illő, jól megválasztott szemöldök toll árnyalat döntő fontosságú a természetes megjelenéshez. Minden az egyéni preferenciáktól függ, de az általános ötlet az, hogy a szemöldök színe természetesnek tűnjön.

4. Határozd meg a szemöldök formáját

Ne feledd, hogy minden arc más és a szemöldöködet a saját vonásaidhoz kell alakítsd. Ha egy kefével kifésülöd őket, segíthetsz meghatározni, hogy pontosan hol kell kitölteni a réseket, hogy az ívek teltnek és szimmetrikusnak tűnjenek.

5. Töltsd ki a szemöldöködet színnel

Egy szemöldök toll vékony hegyével töltsd ki a hézagokat és a ritkás területeket néhány hajszálszerű vonás létrehozásával. Rajzolj rövid vonalakat amelyek a természetes szemöldök szőrszálakat utánozzák. A természetes szemöldök kinézet elérése érdekében mértékkel alkalmazd a terméket. A túl sok termék túlhúzottá teheti a szemöldöködet. Ennek a hatásnak az elkerülése érdekében fokozatosan vidd fel a terméket. Ha nem vagy gyakorlott, próbáld ki a tollat először a kézfejeden.

Hol lehet megvásárolni a Nanobrow szemöldök tollat? Nézz szét a nanobrow.hu oldalon és fedezd fel a professzionális szemöldök sminktermékek teljes választékát!