Miért fontos, hogy megtanuljuk a hollywoodi szempillákat?

A hollywoodi szempillák valamennyi észrevételre, meleg vagy hideg hangulatokra és a frissítő érzés közvetítésére jók. Ez a smink trend nemcsak tökéletesen kivehető, hanem a szemeknek is nagyszerű megjelenését nyújtja. Azok számára, akik szeretnék követni, ezeket az útmutatókat követve, a Hollywood-stílusú szempillákhoz való jutást lépésenként bemutatjuk.

Lépés 1: A bázis

Először is, a szemhéj alatti bőr színezése fontos a Hollywood-stílus szerint. Ehhez szükségünk lesz egy általános sminkalapra. Méretet válasszuk, amely kényelmesen illeszkedik az arc alapvonalaival. Az alapszínnek könnyű, halvány aranyos vagy halvány bézs színek legyenek. A legfontosabb, hogy ne legyen túl feltűnő, mivel túlságosan is feltöltheti a szempillákat.

Lépés 2: Szempillaspirál

A szempillaspirál fontos része annak, hogy a Hollywood-stílusú szempillákat elérjük. Ezt azért kell használni, hogy a szempillák ne lógjanak, és hogy tökéletesen elkülönüljön a szemhéj. Bőségesen vigyünk fel, hogy megteremtse a felemelés és az amplitúdó hatását. A spirált szépen dörzsöljük végig a szálakon, hogy a szempillák feszesek legyenek, és a szemek nagyobbak tűnjön.

Lépés 3: Szemfesték

Minden smink alapja a szemfesték; egyértelműsíti és megemeli a tekintetet. A Hollywood-stílus még dúsabb szempillákat igényel: a sötét alapszín mellett az ultrahívó világos színű szélek alkalmazása egy nagyszerű módja annak, hogy még több sminket adjunk. A felső részre sötét, halvány árnyalatú szemfestéket használhatunk, amelyek a szemhéj külső részén lefutnak, és a szemhéj belső részére matte világos szinezetet vagy tükröző színeket alkalmazhatunk. A sötét, matt fekete színek jobban működnek.

Lépés 4: Szempillaspirál

Következő lépésben a szempillaspirálra Általában világos szempillahabokat használnak, hogy megvédjék az érzékeny szempillákat az állandó rétegezéstől. Úgy állítható be, hogy a szempillákat fényesebbé, hosszabbá és dúsabbá változtassa. Végül fontos, hogy figyelmesen dörzsölünk a szempillákon: így járulunk hozzá a szempillák hosszabbításához. Minden szálért kb. 3-5 másodpercet vesszünk igénybe.

Lépés 5: Szempilla rögzítő

Ha elkészítettük a szempillaspirálok felvitelét, akkor a szempillák megerősítéséhez rögzítő szert használhatunk. Mielőtt elkezdnénk, alaposan áttöröljük az arcot, és meggyőződünk arról, hogy az összes sminkelési szert eltávolítottuk. Egyszerűen finoman megtöröljük a szempillákat, amíg a teljes maradvány el nem tűnik.

Lépés 6: Szemhéjkrém

Ha készen állunk, szemhéjkrémet használhatunk a szemhéj tetején. Az első, sötét, árnyalatú legyen; ez fogja megadni a sminknek a peremét és a színt. Ezután a többi színt washi tape-el is felvihetjük a szemhéjra. A szemhéjkrém formális, szigorú megjelenés kialakításához általában matt színeket alkalmazunk, míg a higiéniai vagy szemetláda felé tendenciája van a fényes színek előnyben részesítéséhez.

Lépés 7: Szemceruza

A szemceruza nemcsak a szemhéj üdítésében segít, hanem raja elmélyítheti a vaníliamarót. Az alapszín sminkalapra és a krémre kell felvinni. A szempillák alá kis gyöngyöket is rajzolhatunk. Ilyenek a felhúzások, a szemhéj kontúrja és a színváltások. A fekete szemceruza ajánlott, mivel megtartja a füstös és intenzív viseletet.

Lépés 8: Végül a szempillaspirál

Miután kimerítjük a szemceruzát, érdemes megmossunk a szempillákot. Ehhez alaposan meg kell csavarni a tusfürdőnket a pillák között. A tejfehér szempillahab segít kiemelni a színváltásokat, és a spirálok is rögzítve lesznek, hogy ne lógjanak. Ezen kívül, ön is koronás villát használhat, hogy szorítóba kapja a szempillákat, hogy megtartsa az új sminkformá