Nanobrow Lamination Kit. Válj az otthoni szemöldök laminálás mesterévé!

Szemöldök laminálás otthon? Mielőtt azt állítanád, hogy lehetetlen, olvasd végig ezt a cikket. Bár az cikk áttanulmányozása alig 2 percet fog igénybe venni, meg fogod belőle tanulni mennyire egyszerű és biztonságos valójában az otthoni szemöldök lifting és laminálás, amelynek az eredménye akár hetekre is megmarad! Neked is lehetőséged nyílik rá, hogy felfedezd magadnak a sokszor ajánlott szemöldök lamináló szettet: a Nanobrow Lamination Kitet.

laminálási kezelések

Mire jó a szemöldök laminálás?

A szemöldök laminálás egy olyan kezelés, amely arra szolgál, hogy a szemöldökét egy napnál hosszabb időre szépítse. A szemöldök laminálást úgy találták ki, hogy a szemöldököket tartósan irányba állítsa és formázza. A laminált szemöldökökre nem lesz hatással a sminklemosó. Ha a formázás egyszer bekövetkezett, akkor a kinézete akár hetekig nem fog változni, a szemöldökeid pirkadattól, napnyugtáig ugyanolyan formásak és szépen íveltek lesznek.

tartós kozmetikum a szemöldökhöz

Minden, amit a szemöldök laminálásról tudni érdemes – Nanobrow Lamination Kit. Látogass el a  www.nanobrow.hu és eszmélj rá, hogy ez a folyamat milyen egyszerű is lehet. 

Egy jó szemöldök lamináló készlet – melyiket válasszuk?

A jó lamináló készlet az, amely ez otthoni használat során is teljesen felkészültté tesz. Biztos vagyok benne, hogy már zúg a fejed a rengeteg különböző módszertől, kiszereléstől és használati utasítástól. Éppen ezért, a szemöldök lamináló készlet egészen biztosan el fogja nyerni a tetszésedet! A Nanobrow Lamination Kitet kifejezetten otthoni használathoz találták ki, ugyanakkor a rengeteg kiváló eredménynek és lelkesedés kommentnek hála, ma már egyre több szépségszalonban is ezt használják.

Az elegáns dobozban a következőket találod:  

  1. BROW GLUE – Szemöldök ragasztó (7ml / 0.24 fl oz).
  2. LIFTING SOLUTION – StepOne Lifting lotion (5ml / 0.17 fl oz).
  3. FIXING SOLUTION StepTwo Fixáló (5ml / 0.17 fl oz).
  4. KÉSZLET A SZÜKSÉGES ECSTEKKEL ÉS APPLIKÁTOROKKAL
szemoldok laminalo szett

Nanobrow Lamination Kit. Lamináld a szemöldöködet otthon lépésről-lépésre

  1. Tisztítsd le a sminkedet egy olajmentes sminklemosóval.
  2. A készletben található applikátor segítségével vidd fel a ragasztót (BROW GLUE üveg) a szemöldökeidre. Majd hagyd rajta a terméket 20-50 másodpercig.
  3. Vegyél a kezedbe egy tiszta ecsetet és használd a szemöldöködön a Step 1 elnevezésű terméket. A kívánt forma eléréséhez fésüld a szálakat kedved szerint. Hagyd hatni 5-8 percig. Aztán egy száraz vattakoronggal töröld le.
  4. A Step 2 elnevezésű oldathoz használj ismét tiszta eszközt. Ezzel is fésüld át a szálakat a megfelelő irányba. 5-8 percig ezt is pihentesd. Végezetül töröld le egy nedves vattakoronggal.

Miután a végére értél a folyamatnak, finoman fésüld át a szálakat egy spirállal és csak gyönyörködj a végeredményben. Gratulálunk – éppen most lamináltad le a szemöldöködet! 

Mennyire ideig tart a szemöldök laminálás a Nanobrow készletével?

A DIY szemöldök laminálás a Nanobrow Lamination Kit segítségével kb. 15-20 percet vesz igénybe, viszont a hatása akár 6-8 hétig is kitart. Ez 2 hónap csodálatosan formált és alakított szemöldököt jelent, pontosan amiről álmodtál. 

Nanobrow Lamination Kit – hány használatra elegendő?

A Nanobrow Lamination Kit nagyon hatékony. Körülbelül 10-12 lamináláshoz elegendő. Vagyis több mint egy évig tökéletesen formázott és csinosított szemöldökeid lehetnek! Fontos megemlíteni, hogy a kezelés következtében a szálak szerkezete megváltozik, sokkal dúsabb és teltebb lesz a végeredmény. Sokkal szebben formázott és hihetetlenül elegáns lesz a megjelenésük. A mindennapi kényelmesre nagyon jó hatással lesz az a tény, hogy nem kell majd minden nap formázni és sminkelni. Ébredj minden nap szépséges, és dús szemöldökkel! 

Honnan szerezhető be a Nanobrow Lamination Kit?

A leggyorsabb és kényelmesebb módja, ha a www.nanobrow.hu oldalról rendeled meg. Nagyon kellemes vásárlást kívánunk neked!