Nanobrow Shape Mascara – fokozd a szemöldököd természetes szépségét!

nanobrow shape mascara

Ha a te szemöldököd is vékonyka, hiányos és szinte alig észrevehető, ne add meg a lehetőséget, hogy bántsanak miatta! Az ilyen fajta szemöldököknek mindössze egy kevésre van ahhoz szükségük, hogy előbújjon a szépségük és megígézzék az embereket. Mi a helyzet a szemöldökszálakat vastagító és térben volument adó szemöldök spirálokkal? A Nanobrow Shape Mascaranak is ez a működési elve! Ismerkedjünk meg vele közelebbről!

Nanobrow Shape Mascara – mindenki számára tökéletes

Bár ez a kozmetikum még viszonylag újnak számít, máris az egyik legnépszerűbb termék a piacon. 5 indokot tudunk arra, hogy rövid úton miért szeret bele mindenki:

 1. PRECÍZ, ERGONÓMIKUS KEFE 
 2. HIHETETLENÜL GAZDAG ÉS TERMÉSZETES ÁRNYALATOK 
 3. SZILIKONT TARTALMAZ 
 4. NAGYSZERŰ FORMULA, AMELY HATÁROZOTTABBÁ ÉS DÚSABBÁ TESZI A SZEMÖLDÖKÖD ÍVÉT 
 5. KÁPRÁZATOS, TARTÓS HATÁS

Nanobrow Shape Mascara – profi sminkmesterek ajánlásával 

Ez a spirál egyszerűen páratlan: a részletek tökéletesítéséhez és a magas fokú precizitáshoz lett kifejlesztve, így az kívánt végeredmény könnyen kivitelezhető. Semmi kétség nem férhet ahhoz, hogy le leszel nyűgözve az ergonómikus applikátortól, amely képes minden egyes szőrszálat elérni, így lesz a szemöldököd színe minden fényviszony mellett tökéletes. A mesés formula erőteljesebbé és formásabbá teszi a hajszálakat. A lenyűgöző hatás reggeltől estig tökéletesen kitart majd.

Milyen eredményre számíthatsz a Nanobrow Shape Mascaratól?

A Nanobrow Shape Mascara használatával: 

 • legyen minden szemöldökszálad mesés színű, 
 • hangsúlyozd a természetes szépségét és alakját, 
 • töltsd ki halványan a hézagokat, 
 • legyen természetes, hétköznapi is hordható sminked,
 • látványosan dúsabb és vastagabb szemöldökök,
 • formázz és rögzítsd a szálakat a helyükön. 

Nanobrow Shape Mascara

A termék három színben kapható:

Nanobrow Shape Mascara – hogyan használd sminkelésnél? 

Ez a spirál hihetetlenül sokoldalú! Használhatod önmagában, csak a szemöldökeid végére, esetleg más kozmetikumokkal elegyítve egész napra szóló fixáló hatást érhetsz el. Az alábbiakban a két legnépszerűbb felhasználási módot olvashatod:

1. ALKOSD MEG A HÉTKÖZNAPI SMINKEDET KIZÁRÓLAG A NANOBROW SHAPE MASCARA FELHASZNÁLÁSÁVAL 

Csak egy pici igazításra van szükséged? A kevesebb néha több elvet vallod, a sminkelés terén is? Egyszerűen fésüld végig a szőrszálakat a kiválasztott árnyalatú Nanobrow Shape Mascara segítségével. Ez nagyszerű módja annak, hogy természetes és jól ápolt szemöldökeid teljessé tegyék a sminkedet. 

2. HASZNÁLD EGYÜTT A NANOBROW SHAPE MASCARAT POMÁDÉT VAGY SZEMÖLDÖK PORRAL 

Az erősebb sminkeket szereted? A kifejező, erőteljes szemöldökre vágysz? Elegyítsd a  Nanobrow Shape Mascarat szemöldök pomádéval vagy porral. A spirálnak hála a végeredmény amellett, hogy 3 dimenziós lesz és dúsnak is hat majd, ráadásul a helyéről sem mozdul el. 

nanobrow shape mascara

Nanobrow Shape Mascara – hogyan szerezheted be? 

Gyerekjáték! A Nanobrow Shape Mascarat ebben a pillanatban megvásárolhatod! Egyszerűen menj fel a www.nanobrow.hu oldalára és válaszd ki az árnyalatodat, majd tedd a kosaradba. Megéri átböngészni a Nanoil egyéb szemöldök ápoló termékeit is. A választék igen bőséges!