Nanobrow Styling Soap- 7 ok, amiért szeretni fogod!

Próbáltad már a szappanos szemöldöktrendet, de a hagyományos glicerin alapú szappan nem vált be? Küszködtél az alkalmazással, mert nem voltál biztos benne, hogy mennyi vizet kell használni? Itt az ideje a Nanobrow forradalomnak! Fedezd fel az egyedülálló és innovatív Nanobrow Styling szappant, amely trendi a szépségpiacon!

szemöldökszappan

1. GÉL FORMULÁJA VÍZ NÉLKÜL IS MŰKÖDIK

Eddig mindenféle glicerin alapú szemöldökszappan alkalmazásakor vizet kellett használni. Sajnos ezt elég trükkös volt elsajátítani. Most már nem kell aggódnod, hogy elég nedves-e a szemöldökszappanod. A Nanobrow Styling Soap mindig használatra kész. Egyedülálló, géles, formázható formulája biztosítja, hogy a szemöldök formázása mindig tökéletes legyen!

2. NANOBROW STYLING SZAPPAN – EGYSZERŰ ALKALMAZÁS

Mivel a felvitelhez nem szükséges víz használata, olyan, mintha gyerekjáték lenne! Egyszerűen csak nyisd ki a tégelyt, kanalazz egy kis szappant a spirálra és vidd fel a szemöldöködre, formázd úgy, ahogyan szeretnéd. Ennyi az egész! Nem lehet elrontani!

Nanobrow Eyebrow Styling Soap -szemöldök szappan

Több információ a hivatalos honlapon: nanobrow.hu

3. NEM CSOMÓSODIK ÉS NEM PEREG LE A SZEMÖLDÖKRŐL

A glicerines szappan köztudottan nem tartós és néhány óra elteltével elkezd leperegni, csomósodni és maradványokat hagy a szemöldökön. Ez olyan csúnya hatást eredményez, amit inkább elkerülnél. Szerencsére a Nanobrow szappan  könnyű és gélszerű formulája meghatározza a szemöldököt, de nem hagy nyomot a felvitel után! A szappan nem pereg, nem hámlik és nem dörzsölődik le a szemöldökről. Egész nap kitart, mindenféle javítás nélkül.

4. KÖNNYŰ SZEMÖLDÖKFORMÁZÁS!

Nanobrow Styling Soap:

  • Gyönyörű formát ad a szemöldöködnek,
  • tökéletesen megtartja és kifésüli a szemöldökszőrszálakat,
  • volument ad – a szappannal bevont hajszálak vastagabbnak tűnnek,
  • kiváló formulája nem pereg le,
  • azonnal határozott szemöldök

5. A NANOBROW STYLING SOAP KIVÁLÓ ÉRTÉKELÉSEKET KAP

A nagyszerű eredmények, a könnyű felvitel, a kiváló formula és a nagyobb méret miatt ez a szappan remek értékeléseket kap, és sok elégedett felhasználó kedvence. Sok profi sminkmester is ajánlja, akik szívesen használják a Nanobrow Styling Soapot munkájuk során.

szappan szemöldök

6. HATÉKONY ÉS TARTÓS SZEMÖLDÖKFORMÁZÓ SZAPPAN

A Nanobrow Styling Soap rendkívül tartós, mivel ellenáll az esőnek és az izzadságnak. Egész nap kitart és tökéletes formában tartja a hajszálakat. A nagyobb méretnek köszönhetően a szappan több hónapig is kitart rendszeres használat mellett!

7. GYORSRENDELÉS HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL

Így van! Látogass el a www.nanobrow.hu weboldalra és add le rendelését kényelmes házhozszállítással, vagy a kijelölt átvételi pontra is kiszállítjuk. Élvezd a mindig tökéletes #soapbrows-odat!