Nanoil Hair Volume Enhancer – A káprázatosan dús haj titka 5 pontban

Volumenvesztett haj, olyan mintha a koponyához ragasztották volna? A Nanoil újdonsága egy valóságos varázsszer – a Hair Volume Enhancer, egy volumennövelő spray. Ismerkedj meg vele közelebbről, lépésről-lépésre, majd döntsd el, szükséged van-e erre a csodára a mindennapi hajápolási rutinodban. 

nanoil hair volume enhancer

A Nanoil szépségápolási termékei már sokszor bizonyították, hogy a legtöbbször a legegyszerűbb megoldások a legjobbak. Hiszen ezek pontosan a probléma forrását célozzák meg. Amikor a haj ellaposodik és zsíros hatást kelt, akkor a stylistok és ügyfelek ajánlása alapján válassz egy innovatív megoldást. E problémára a Nanoil Hair Volume Enhancer-jét kínálja fel neked – egy volumennövelő spray a haj számára. A mindent elsöprő teljesítményének 5 alapköve van – mindegyik olyan végeredményt garantál, amelyre mindig is vágytál: XXL volumen, amely ráadásul megmarad természetesnek.

Mit tesz a Nanoil Hair Volume Enhancer?

1. Megemeli a hajtöveket, ami az első és legfontosabb lépés az álom frizurához.

Azonfelül, hogy minden hajtípushoz megfelelő, legyen az vastag vagy vékony szálú, dús vagy töredező, zsíros vagy száraz. A Nanoil Hair Volume Enhancerje még a legextrémebben károsodott fürtöket is hatékonyan képes helyrehozni, mindezt anélkül, hogy a haj veszítene tartásából. Samponos hajmosást követően, esetleg száraz tincsekre, de mindenképpen a hajformázása előtt fújd fel a terméket, így alkothatod meg az elképzelt frizurát  tökéletesen. 

2. Azonnal növeli a térfogatát.

A Nanoil Hair Volume Enhancerje az egyetlen olyan primer, amely anélkül fejti ki a hatását, hogy a hajon zsíros vagy ropogós bevonat képződne. Ez azt is jelenti, hogy más hajformázóra nem lesz szükséged. A Nanoil lehetővé teszi, hogy a frizurád egész nap légies és telt legyen.

nanoil spray a dúsabb hajért

3. Dúsítja és teltté teszi a haj megjelenését.

A tökéletesen összeillő összetevők látványos hatást képesek elérni már az első használattól kezdve. A formula keratint tartalmaz, ami hagyományosan a hajszálak legfőbb építőeleme, ennek köszönhetően pedig a haj megjelenése bámulatos lesz. A Nanoil Hair Volume Enhancerje búza fehérjében gazdag, amely ezáltal erősíti a fürtöket, megkönnyíti a formázásukat és gátat szab a borzas és statikus hajnak.  A panthenol szintén a haj dúsításáért, megregulázásáért és a ragyogásának fokozásáért felel. 

4. A könnyű formázás és gubancoldás érdekében simaságot ígér.

A Nanoil Hair Volume Enhancer még a legkezelhetetlenebb fürtöket is berendszabályozza, így könnyítve meg a hajszárítást és -vasalást. A kutikula lesimul, így a haj sem gubancolódik. A spray bámulatos illata, pedig egész nap elkísér. 

5. Hajformázás közben.növeli a ragyogását, védi és táplálja is.

A Nanoil szakértői tudják, hogy a tökéletes haj nem csak egészséges, de csillog is. Ezen tulajdonságok megtartásához viszont meg kell óvnunk az olyan külső aggresszoroktól, mint a szél, a perzselő nap, a fagy vagy a párás levegő, ezen tényezők általában mind csökkentik a haj térfogatát. A Nanoil Hair Volume Enhancer azt is meggátolja, hogy a gázok és a kosz beépüljön a hajba. 

Szerezd be a Nanoil Hair Volume Enhancerjét a márka hivatalos webáruházából, a www.nanoil.hu oldalról. Az ára pedig egy igazán kellemes csalódás, hiszen bár a termék top kategóriás és több száz elismerő kritikai érkezett rá, továbbra is megfizethető maradt.