SIKER! A Legjobb Hidratáló Sampon: Nanoil Algae Micellar Shampoo

Néhány tucat nemes ásványianyag, vitaminok és egyéb természetes anyagok, amelyek a hajápolást képesek a következő szintre emelni – a Nanoil algás micellás samponja így foglalható össze. A tengeri hajápolás és a fejbőrnek nyújtott extra védelem ma már lehetséges az apró micelláknak köszönhetpen. Ismerd meg te is a bloggerek által legjobban hidratáló samponnak kikiáltott terméket. A Nanoil Algae Micellar Shampoo egy igazán forradalmi termék, amely segít a következő szintre emelni hajápolási rutinodat!

hidratáló micellás sampon Nanoil

 A Nanoil samponban található alga: hogyan működik?

Ma már tudjuk, hogy a hajmosás során is tudunk javítani hajunk megjelenésén. De hogyan tehetjük ezt meg hatékonyan? Válaszd az alga, olajok és nemesfémek erejét, amelyek megvédik a hajat a naptól.

A nori algával dúsított Nanoil micellás sampon az első lépés a tökéletes haj eléréséhez. A micellák ápolják és kiegyensúlyozzák a fejbőr pH értékét. Hajad erős, hidratált és revitalizált.

Hogyan működik a Nanoil micellás samponja?

A micellák apró részecskék, amelyek képesek magukba szívni a szennyeződéseket. Az egyik leghatékonyabb szépségápolási összetevő, hiszen azon túl hogy megszabadítja a fejbőrt a toxinoktól, hidratálja is a hajat. Más szóval ezek az apró micellák megtisztítják a hajat és ápolják, gyógyítják és kiegyenlítik a fejbőr pH-ját.

Nanoil Algae Micellar Shampoo: Mely hajtípus számára alkalmas

A Nanoil algás micellás sampon gyengéd és mélyen tápláló. Bármely hajtípus számára megfelelő de a Nanoil Algae Micellar Shampoo legjobban a zsíros, dehidratált hajon fejti ki hatását.

A micellás sampon nem csak a hajat, hanem a fejbőrt is ápolja, szembeszáll a seborrheával és csillapítja az irrittációt. Ezen kívül a micellák képesek helyreállítani a fejbőr pH értékét.

Ha hajad nem bírja a magas páratartalmat és könnyen kócolódik, vagy ha vízvesztésre hajlamos, akkor érdemes kipróbálnod a Nanoil Algae Micellar Shampoo-t.

micellás sampon algaval Nanoil

Nanoil Algae Micellar Shampoo: Összetevők

  • Nori alga kivonat – az alga az egyik legfinomabb természetes anyag, amely mélyrehatóan képes ápolni a hajat. Az alga másik előnye, hogy képes táplálni a hajat és megvédeni a káros UV sugárzástól. Az alga jobb ellenállást nyúj a hajnak miközben fényessé és puhává varázsolja azt.
  • Hidrolizált tarafa gumi – egy egyedi és értékes összetevő, amelyet a hajápolásban használnak. Ez egy természetes polimer amely okkluzív réteget hoz létre a hajon, elősegíti a hidratáltságot és szabályozza a faggyútermelést.
  • Hidrolizált ricinusolaj-megvéd és hidratál. Küzd a hajhullás ellen, megerősíti a hajszál mirigyeket, antiszeptikus hatás és segít a fejbőrt ápolni.

Melyek a Nanoil Algae Micellar Shampoo előnyei?

  • Hidratálja a hajat.
  • Megvédi a hajat a napsugárzástól.
  • A hajat rugalmasság teszi.
  • Tisztítja a hajat és a fejbőrt.
  • Gyengéden ápolja és visszaállítja a fejbőr pH-ját.
  • Kisimítja a hajat.

Kedvet kaptál az algás hajápoláshoz? Érj el még jobb hatásokat az algás micellás sampon más Nanoil hajápolási termékekkel való kombinálásával. Válaszd az algás hajpakolást és a mélyen tápláló, könnyed algás permetet. Még több információ a nanoil.hu weboldalon.