A legjobb szemöldök pomádé – A mi kedvenceink!

Melyik szemöldök pomádé a legjobb?

Melyik szemöldök pomádét válasszuk? 

Melyik szemöldök pomádét ajánlod?

Hogyan válasszunk szemöldökpomádot

Te is hasonló kérdéseket szoktál feltenni és még mindig nem tudtad meglelni a számodra legtökéletesebb szemöldök pomádét? Ne aggódj. Mi itt vagyunk neked. A múltban volt szerencsénk tucatjával tesztelni a szemöldök pomádékat, hogy végre kijelenthessük megtaláltuk a legjobbat. Tehát ezennel szeretnénk büszkén bejelenteni, hogy megvan a legértékesebb és legtöbbet ajánlott szemöldök pomádék szűkített rangsora. Ismerkedj meg velük közelebbről, és válaszd azt amibe első látásra beleszerettél! 

Hogyan használjuk a szemöldök pomádét?

Mielőtt nekilátnál a sminkelésnek bizonyosodj meg arról, hogy birtokában vagy a megfelelő csapott ecsetnek és egy szemöldök spirálnak. Hiába tartozik minden pomádéhoz ecset, de a szakemberek egybehangzó véleménye szerint, ehelyett használjuk egy jobb minőségű, saját segédeszközt. 

  1. A spirál segtségével fésüld felfelé a szemöldöködet. 
  2. Vegyél fel egy kevés pomádét az ecsetedre, majd rövid mozdulatokkal rajzold meg a szemöldököd formáját. 
  3. 3. Indulj el a szemöldököd felső vonalán – igazítsd ki, finoman nyomd a bőrödhöz az ecsetet. A felső szemöldökvonalnak finomnak és enyhén satírozottnak kell lennie.
  4. 4. Töltsd ki a szemöldöködet: kezd a száraknál, hiszen ennek kell a leghatározottabbnak lennie. 
  5. 5. Haladj a belső szélek irányába, így lehet szép árnyalatú a végeredmény.
  6. 6. Majd fésüld végig a szemöldökeidet, hogy a felesleges terméket eltávolítsd. Kész is! 

A legjobb szemöldökpomádé – szépség rangsor

# 1. NANOBROW EYEBROW POMADE – THE WINNER!

nanobrow eyebrow pomade

Hogyan választható ki a legjobb pomádé? Mi teszi olyan népszerűvé? Itt az összes válasz! A Nanobrow Eyebrow Pomadet rengeteg tesztet követően választottuk ki. Még a legszigorúbb követelményeknek is megfelelt. Egyszerűen tökéletes! Hihetetlenül krémes és a kellően pigmentált formulájának hála remekül építhető a fedése, nem leszel többé a rendetlen szemöldököd rabja. Ezzel a pomádéval alkothatod meg legegyszerűbben a hétköznapi és alkalmi sminkedet – az intenzívebb hatás érdekében csak vigyél fel még egy réteget. El voltunk ájulva a három bájos árnyalattól. Végre nem kell a végtelen hosszúságú színskálából kiválasztanod a legmegfelelőbbet, és kételkedned utána napokon át gyötrődni a hazavítt változatt miatt. Ebben az esetben 3 természetes árnyalat között kell döntened – amelyeket a nők többsége preferál: csak ennyire van szükséged a bámulatos szemöldökhöz! A pomádé nagyszerű formulája egyenletesen oszlik el a bőrön, így lesz a sminked csodálatos! A hab a tortán, hogy kifejezetten olcsó, a csúcsminőségéhez képest pedig különösen! További információkért, látogass el a www.nanobrow.hu oldalra. 

# 2. ANASTASIA BH DIP BROW POMADE

Az Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade azok számára a legjobb, akik erős fedésre vágynak. Ténylegesen segíthet professzionális végeredményt elérni. Az Anastasia Beverly Hills szemöldök pomádénak hála merész alkalmi sminket is alkothatsz. Az erős pigmentáltságának hála kihívó matt végeredményt érhetsz el vele. Használhatod a szemöldököd kiemelésére vagy a hiányos részek kitöltésére.

Az Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade formulája sűrű és krémes. A termék 11 csodálatos, természetesnek tetsző árnyalatban. A vízálló pomádé mindazoknak kedvez, akik szeretik a tartós sminkeket. Van bármilyen hátránya? Minden kétséget kizáróan össze sem hasonlítható az első pomádéval, de egy kis gyakorlással, lenyűgöző lesz a végeremény. 

# 3. TARTE FRAMEWORKER™ BROW POMADE

A Tarte az a másik nagy márka, amely nagy hírnévre tett szert a szemöldökformázóinak köszönhetően. Az említett kozmetikum erősen pigmentált, lehetővé teszi, hogy a megjelenésed csinos legyen. A vegán és krémes formulájának hála egy gyakran ajánlott szemöldök pomádéról beszélünk. Miután belejöttél a használatába, nagyon könnyen és precízen leszel képes sminkelni. Kiemeli, határozottabbá teszi, és ki is tölti a szemöldököket, legyen az eredeti formája vékony vagy vastag. Ráadásul, a helyén is marad 24 órán keresztül! A babassu olajat tartalmazó formula táplálja és kondicionálja a szemöldököket. 

# 4. KVD BEAUTY 24-HOUR SUPER BROW POMADE

Egy olyan termék, amelynek formulája nagyban eltér a listán szereplő többitől. Nagyon könnyed, szinte gél állagú, viszont ennek ellenére erős a színe, a kis kiszerelés sokáig kitart, a hatása viszont eltér a hagyományos szemöldök pomádékétól. A Kat Von D szemöldök pomádét könnyű használni, a géles formulájának hála és a legkülönbözőbb árnyalataival  tényleg nagyon különleges termék. Nem csoda hát, hogy ez az egyik legajánlottabb szemöldök pomádé. Tökéletes választás, ha formáznád, feltöltenéd vagy stílust adnál a szemöldökeidnek. Ténylegesen egyedülálló kombinációja a krém és gél szerű állagnak.

# 5. WBco THE BROW POMADE

Jóllehet nem ez a legjobb szemöldök pomádé, sok, különösen a kihívó szemöldököket értékelő ember nagyra tartja a terméket. Alkalmi smink? Igen, ezzel a pomádéval kifejezetten egyszerű. Használata könnyed, néhány próbálkozás után pedig biztosan szakértővé válasz. A WBco pomádéjának megfelelő pigment mennyisége miatt olyan tartós és emeli ki olyan szépen a szemöldököt. Az erős pigmentek szebbé teszik a szemöldök színét és divatos ívű szemöldököt varázsol. Tökéletes a merész szemöldökök és az azonnali formázás szerelmeseinek. Sajnálatos módon, csak nagyon kevesen ajánlják ismerőseiknek, ennek oka a pici kiszerelése és hogy nagyon hamar kiszárad, ha nem kezeljük megfelelően.