Biosource barnító testápoló a Biotherm-től. Miért éri meg az arcbőr tisztítás?

Te is esti rémálomnak tartod a smink lemosást és az arc tisztítást? Tudtad, hogy a koszos arcből tökéletes táptalaj a baktériumok elszaporodásához? Ezen változtathat a Biosource krém a Biotherm-től.

biotherm-biosource1

A Biosource testápoló instant hidratációt biztosít normál, vagy komplex bőrre.

A tiszta arcbőr fiatalabbnak és szebbnek mutat. Te tudod hogy tisztítsd a bőrödet helyesen? A Biosource segít ebben. Felfrissíti az arcot, és összeszedi az összes nap közben felkerült szennyeződést. A bőrt eközben hidratálja és megnyugtatja. A termék folyékony. A Biosource szuperereje a cinkben rejlik, ami segít a bőrhibák elleni harcban. A Biosource délelőtt és délután is használható. Egy vattakorong segítségével tisztítsd meg vele az ercodat. Fontos hogy belülről kezdd, és kifelé haladj. A szem sminkjénél úgy csináld, hogy a vattakorongot odanyomod a szemhez gyengéden, és várj, amíg a szer feloldja a szempillaspirált. Nem szükséges dörzsölni.

Miért éri meg az arc tisztítása?

Az első ok, hogy a befedett bőr nem működik rendesen. A pórusokat eltömíti a faggyú, elhallt bőrsejtek, és a külvilágból érkező kosz. Emiatt a bőr nem képes lélegezni, izzadni kezd, Ezek a bektériumok elszaporodásához vezetnek. A bacik pedig a pattanásokért és különböző betegségekért felelősek.

Persze ez az ördögi kör megállítható megfelelő arctiztítással. Így a bőr felfrissül, és táplált lesz. Ha radírozzuk a bőrt, vagy maszkot is használunk, azt a bőrünk biztosan meghálálja.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük