Bőrjavító mattosító alapozó a Celia-tól olajos bőrre.

Mit kellene tenned ha olajos az arcod és folyton fénylik? Elrejtheted az arcod egy kalap alatt, otthon maradhatsz életed végéig, vagy használhatod a Celia új mattosító alapozóját. Az utolsó lehetőség a legegyszerűbb, és leglogikusabb.

Az olajos bőr igazi rémálom, fénylik és ragad a bőr, a smink pedig lefolyik, folyton pattanások és miteszerek alakulnak ki. Eddig nem találtunk erre a problémára megfelelő gyógymódot. Megtörölheted, vagy moshatod az arcodat akár kénnel vagy szappannal is, felvihetsz krémeket, az arcod akkor is fényleni fog. A kombinált arcbőr pedig mégnehezebb eset, hiszen a T zónában zsíros és olajos, körülötte meg száraz. Akiknek ilyen típusú bőrük van rendszeresen ápolniuk kell azt.

Celia2

Ha még mindig a megoldást keresed az olajos bőrre, akkor próbáld ki a Celia mattosító alapozóját! Sajnos nem könnyű megszerezni őket, mert csak apróbb boltokban kaphatók, de megéri utánuk kutatni, mivel egy főnyeremény!

Az alapozó egy egy kézben is elférő kis tubusban van. Négy színben érhető el: ekrü, természetes, bézs, és napos. Más szavakkal a színek a sápadt bézstől a barnáig terjednek. A Celia alapozója C-vitamint tartalmaz. Ennek köszönhetően a bőr felfrissül és táplált lesz. A jó hír, hogy nem tartalmaz paraffinokat, hanem helyette szilikonokkal érik el a krémszerű állagot.

Mit nyújt a Celia alapozó az olajos bőrű nőknek? Először is jól eltakarja a bőrhibákat..

Használható korrektor helyett is, hogyha az elszíneződéseknél mégegy réteggel felviszünk a bőrre. Másodszor ez az alapozó mattosítja az arcot, és ezt a hatást a nap végéig megtartja. Ezen persze javíthatunk átlátszó púderrel. Harmadszor nem színeződik el, nem sötétedik be a nap folyamán. Sajnos viszont kiszáríthatja a száraz bőrt, és könnyen eltömti a pórusokat. Ha túl sokat viszünk fel, akkor maszk hatású lehet a sminkünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük