Dior Bronze, egy gyors és egyszerű módja a napbarnított bőrnek

A Dior Bronze egy kilenc önbarnító termékből álló csomag. Ezeknek a célja a napbarnított bőr támogatása. Találhatsz balzsamokat, olajokat, naptejeket és különböző krémeket. De most csak három termékre koncentrálunk, a Self – Tanner Natural Glow-ra, és Self Tanning Natural Glow – Arc és test olajokral.

dior2

Egyértelműen a Self – Tanner Natural Glow arckrémnek számos tulajdonsága van. A bőrt bronzos árnyalattal átja el. A hatása tartósan megmarad. A bőrt simává és egészségessé varázsolja. Akár négy napig is tart. Ezután ajánlott a terméket újra felvinni a bőrre. Tiszta, radírozott bőrön kell alkalmazni, egészen a hajvonalig. Nem szabad kihagyni a szemöldököt sem! Ne feledd megmosni a kezeidet az applikáció után!

Rendszeres alkalmazás mellett a Dior Bronze Self – Tanner Natural Glow test krém egészséges, napbarnított bőrt eredményez. Kiemeli a test szép részeit, és a természetes pH szintet biztosítja. Hidratáló és simító hatása is van. A szer alkalmazása előtt mindenképp radírozd le a bőrödet, így gyorsabban szívódik fel a krém, és sokkal szebb lesz a végeredmény. A terméket egyenletesen kell eloslatni a testen, nem szabad kihagyni a térdeket és a könyököt sem.

Ez a két kozmetikum egy üvegbe zárva a Dior Bronze Self Tanning Natural Glow – Arc és test olaj. Természetes napbarnított hatást, ragyogó színt és mély hidratálást eredményez. A virág kivonatoknak hála jó illatú lesz a tested. Az applikáció az előbb említett módszer alapján ajánlott.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük