Elmagyarázzuk a "nincs szemöldök" trendet! Neked is bele kellene vágnod?

Ami a szépség trendeket illeti, 2020 a felwaxolt szemöldökökről szólt. Vastag, dús szemöldökre vágyott szinte minden nő. Semmi kétség ahhoz, hogy a világos, szőkék nehéz időszakot élhettek meg! Hát most eljött a revans ideje! Mi tehát a nincs szemöldök trend? 

Nincs szemöldök …. le kellene borotválni?!

Semmi pánik: a szemöldök nélküliség csak egy smink technológia, amely lágyan árnyalja a szemöldököket. A 2021-es trendek a természetes sminkelés felé terelnek minket, így tűnve naturálisnak és kifinomultnak, beleértve ebbe a szemöldököket is. Ami igazán érdekes, hogy ez merőben szembe megy a korábbi évek hatalmas dús szemöldökeivel. Mára inkább a szemöldök finomítása, nem sötétítése a cél. A szabály egyszerű: a világosabb jobb!  A napcsókolta hatás elérése a kívánatos. Nem szabad, hogy kihívóak legyenek. Első látásra legyen olyan, mintha nem is lenne szemöldököd. Az ilyesfajta smink felkelti a figyelmet a szem iránt és karcsúsítja az arcot is.

A legújabb sminktrendek: szemöldök nélkül 

Az Instagramon több, mint 50.000 #nobrows fénykép található! Ezek között találunk művészi és mindennapi sminkeket is. Tilda Swinton talán az egyik olyan nő, aki tökélyre tudta fejleszteni a természetesnek tetsző sminkelést. A szinte észre sem vehető szemöldökei legalább olyan híresek, mint ő maga. A brit színésznő valójában a szimbóluma annak, hogyan legyen saját stílusod, ahelyett, hogy az aktuális trendeknek igyekeznél folyamatosan megfelelni.

Visszafordíthatatlan változás? Nem feltétlenül! 

Mielőtt a tartós szemöldökszőkítés mellett döntenél, használj némi port vagy alapozót. Ez nagyszerű módja annak, hogy meglásd valóban megéri-e az erőfeszítést a szőrzet eredeti színének a megváltoztatására. Alapvetően dúskálunk a szőkítő szerekben, válaszd például Sally Hansen Creme Hair Bleach for Face-jét, vagy Jolen Creme Bleach Mild Formula-ját. Illetve létezik egy természetes módja is a szemöldököd halványításának: dörzsölj némi citromlevet a szőrbe. Végül de nem utolsó sorban, mindig kizárólag olyan változtatásokra határozd el magad, amelyektől jobban érzed majd magad. Úgy néz ki 2022 jó dolgokat tartogat a számunkra. Reméljük a természetesség trendje sokáig velünk marad majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük