Hidratáló, krém, Clarins, Hydra Quench, száraz bőr, nagyon száraz, dehidratált

Nem meglepő, hogy a száraz bőr gyorsabban öregszik, viszket és hámlik. Épp ezért kell hidratálni. Tanuld meg, hogyan kell ezt a lehető legjobban csinálni!

Száraz és dehidratált bőr

HydraQuench2

Általánosan minden korosztálynak gondot okoz az arcbőr kezelése. Ebben az esetben a kiszáradástől védő lipid réteg megy tönkre. A gyenge vízkeringés is gyakori ok. Mi okozhat száraz bőrt? Általánosan: nem megfelelő bőrápolás, öregedés, hormoni egyensúly zavarok, időjárás, hűtött, vagy légkondícionált szobák, stressz, egészségtelen diéta, gyógyszerek, cigaretta, csak hogy néhányat említsünk. Hogy néz ki a száraz bőr? Nagyon érzékeny, vékony, nem rugalmas, ráncos, és könnyen hámlik. A száraz bőrűeknek nem ajánlott a forró fürdő, a szappan és a szárító hatású kozmetikumok használata. Ilyen esetben a napozás sem ajánlott. A száraz bőrtől szenvedőknek a bőr lipid rétegét kellene újjáépíteni, és megfelelő mennyiségű vizet biztosítani a bőrnek.

Hidratáló krém – Clarins, Hydra Quench Krém.

A Clarins, mely egy francia márka, olyan hidratáló (nappali és éjszakai) krémet készített, amit minden korosztály használhat száraz bőrre. Az olyan összetevőknek, mint a hialursav köszönhetően visszaáll a bőr megfelelő hidratáltsága, erősödik a lipid réteg, ami pedig külső védelmet nyújt a bőrnek. A termék simítja a bőrt, csökkenti a ráncok méretét. Bőrgyógyászatilag tesztelt, nem fejleszt miteszereket.

HydraQuench1

A hydra Quench krémet naponta kell alkalmazni, a szem körüli hely kihagyásával. Használható nappal is, és éjszaka is. Az üveg kapacitása 50 ml.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük