Hogyan működik a Glamglow THIRSTYMUD™ Hidratáló arcmaszk?

A Glamglow THIRSTYMUD™ Hidratáló arcmaszk egyaránt használható férfiak és nők által, a koruktól és bőrtípusuktól függetlenül. A célja a legalsó bőrréteg hidratálása, így a kinézet fiatalos és ragyogó marad. Hogyan lehetséges? A bőr megfelelő vízmennyisége megakadályozza a bőr ráncosodását, a kollagén vesztést, vagy az elszíneződést. A víz segítségével olyan savak aktiválódnak, melyek megőrzik a bőr jó állapotát.

Glamglow2

Az előbb említett hialuronsav és a kókuszolaj az arcmaszk két fő összetevője. A kozmetikum tartalmaz még gyömbért, citromsavat, növényi kivonatokat, és olajokat, gyümölcs aromákat. A gyártó sajnos nem tette közzé az allergén anyagokat. Ezek a PEG, az illatanyagok, lenolaj, és glicerin. Kétségtelen, hogy az ellensúly ebben az esetben a növényi kivonatok és a kaolintartalmú agyagok között áll fenn. Érdemes megemlíteni, hogy a kaolintartalmú agyag az utolsók között van megemlítve az összetevők listáján, a gyártó mégis azt állítja, hogy agyag alapú az egész maszk.

glamglow3

A maszk egy 50 ml-es kék dobozban érkezik. A Glamgow termékek könnyen felismerhetőek a tetejükön elhelyezett jellegzetes csillagról.

Hogyan alkalmazzuk a maszkot? Csupán egy vastag réteget kell felvinni az arcra. Előtte természetesen érdemes letisztítani az arcot tonikkal és bőrradírral. Várj 15 percet, amíg megszárad a maszk, ezután hideg vízzel mosd le. Ezután használj valamilyen hidratáló krémet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük