Játsszunk a BingoSpa-val! Tisztító arcmaszk fehér agyaggal a Holt-tengerből

Tudjuk, hogy a fehér agyagos arcápolás csodákra képes. Éppen ezért készíti abból a legújabb arctisztító maszkját a BingoSpa, kaolin és cink tartalommal.

Egyértelmű, hogy az olajos bőrt a legnehezebb gondozni. Rengeteg faggyút termel, így a bőr mindig fénylik, pattanásos és teli van miteszrekkel. Ezek akkor alakulnak ki, ha a pórusok eltömítődnek, ami nem ritka jelenség olajos bőr esetén. A legtöbb faggyú az ún. T-zónában termelődik (homlok, orr, áll). Itt szaporodnak leginkább a pattanásokért és betegségekért felelős baktériumok. Az agyagnak felszívó, tisztító hatása van, így remek a pattanások ellen.

bingospa1

A fehér agyag a BingoSpa maszk tisztító összetevője. Miért pont ez? Csupán mert hibátlan az olajos bőr kezelésére. Frissítő, fertőtlenítő, és pórus tisztító hatása van. Csökkenti a faggyútermelést. Csökkenti az irritációkat és gyulladásokat. A fehér agyagon kívül az arc maszk tartalmaz még cink oxidot, ami nagyon fontos a pattanások elleni harcban. A Holt tengerből érkező sár is nagyon fontos a pattanások elleni küzdelemben, csak úgy mint a mentol olaj, mert frissíti és simítja a bőrt.

A maszk állaga sűrű, így nem folyik le az arcról, nem hagy foltokat és gyorsabban megszárad. Vékony rétegben vigyük fel az arcra, és hagyjuk rajta 15 percig. Ezután meleg vízzel mossuk le. Az első alkalmazás viszkethet.

Az arc maszk egy 150 grammos fehér üvegben érkezik.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük