Mit tegyünk, hogy nőljön a szempillánk? Adj egy esélyt a kondícionálóknak!

A nőknél kulcsfontosságúak a hosszú szempillák. Egyértelműen sokkal szebb a valódi szempilla, mint a mű. Hogyan ápoljuk a szempillánkat? Melyik szer a leghatásosabb?

Rengeteg módszer van a pillák hosszabítására, vagy dúsítására. A legnépszerűbben a ‘volume’ módszerek, és a műszempilla. Minden ilyen módszer biztonságos? Mi ezeknek az alapja?

1:1 Módszer
Az 1:1 szempilla dúsító módszer a természetes pillákhoz mű pillák ragasztását jelenti. Ezeket egy kozmetikai ragasztó segítségével helyezik fel. Azoknak akik ezt a módszert választják erős és egészséges pillái kell hogy legyenek. Miért? Azért, hogy a pilla elbírja az újakat, továbbá lehetséges, hogy ettől a módszertől a pilla hosszú távon elgyengül.

Ennek a módszernek az alkalmazása csak tapasztalt, megbízható kozmetikusnál ajánlott. Így sok kellemetlen meglepetést megelőzhetünk, például az összecsomódott pillákat, a látható ragasztó maradványokat, vagy az irritált bőrt. Továbbá a kezelés akár 2 óráig is tarthat, és borsos ára van. Számolni kell a pillák utántöltésével is, és annak a díjával. Ezt néhány htente kell ismételni. A kozmetikus elváasztja a felső és alsó szemhéjat egy kollagén lappal, és egyesével a szempillákra ragasztja a műpillákat. Ezek általában szövetből, vagy vidra szőrből készülnek.

A kezelés alatt különféle irritációk felléphetnek, mivel órákat kell nyitott szemmel feküdni. A szem vagy a fej mozgatása hátráltatja a kozmetikust a munkájában. Továbbá az ilyen mozdulatoknak köszönhetően a ragasztó könnyen belefolyhat a szembe.

Épp ezér nem ajánljuk ezt a módszert a hiperaktív emberek számára. Figyelembe kell venni a szem, és bőrproblémákat és a különböző allergiákat is. Ezután a kezelés után nem használhatunk szempillaspirált, nem dörzsölhetjük a szemünket, mehetünk szaunázni vagy úszni, nem használhatunk hennát sem és szempillagöndörítőt sem.

Darabos, vagy csoportos szempilla

Az 1:1 módszer mellett még használhatunk darabos, vagy csoportos szempilla kiegészítést is. Ezek bármelyik drogériában kaphatóak, viszont ajánlott ebben az esetben is a kozmetikus segítsége. Fontos, hogy ezek csupán egy napra szólnak. Másszóval, eldobhatóak. Ezekhez ragasztót és szemöldökcsipeszt használ a kozmetikus. Először egy tusvonalat húznak a szempillavonal fölé, hogy megjelöljék az új pillák helyét. A mű pillák felhelyezése után szempillaspirált használunk.

Mégegy módszer – a kondícionálók
ha neked túl sok az órákig tartó kezelés, vagy nem szeretnél ismeretlen szintetikus anyagokat használni, adj egy esélyt a kondícionálóknak. Természetes módon hatnak a szempillákra, és segítik elő azok növekedését. Hogyan lehetséges? A kondícionálók csakis természetes alapanyagokból készülnek, növényi kivonatok használata a legjellemzőbb. Rengeteg vitamint és hidratáló anyagot tartalmaznak. Ezek együttes hatása egy jól táplált pilában, és egy irritációkól védett szemhéjban érvényesül. Befolyásolják a szempillák növekedését, vastagságát, sűrűségét és tartását. A pillák színe is megváltozik, sötétebbek lesznek. A már meglévő pillákat pedig megújítja és felerősíti.

Általában az ilyen módszerek hónapokig tartanak. A kozmetikumokat naponta egyszer, a felső és alsó szemhéjon kell alkalmazni. Az applikáció száraz, tiszta bőrön kell hogy történjen. Az első eredmények néhány hét után mutatkoznak, de a végeredmény csak hónapok múlva jelentkezik.

Nanolash szempilla kondícionáló

A Nanolash segítségével elérhető álmaid szempillája. Ez sokkal kellemesebb, olcsódd, és gyorsabb módszer, mint a műszempilla felhelyezés folyamata. Türelmesnek kell lenni, de a végeredmény erős, egészséges, és természetes szempilla képében mutatkozik meg.

nanolash1-2

Hogyan működik a Nanolash?

A Nanolash meghosszabbítja, erősebbé és sötétebbé teszi a szempillákat. Újjáépíti és megerősíti a pillákat. Ez az aktív alapanyagok és a növényi összetevők együttes hatásának köszönhető. Hatással van a szempillák növekedésére, és a szemhéj védelmére.

Hogyan néz ki az applikáció?
A Nanolash egy apró ecsettel érkezik, aminek köszönhetően egy vékony vonalat lehet húzni a szempill vonala mellett. Minden este alkalmazni kell a szert ameddig el nem érjük a kívánt hatást. Az első hatások 2-3 hét után mutatkoznak, de a végeredmény csupán 3 hónap után látszik. Egy doboz Nanolash ml kondícionálót tartalmaz, ami hat hónapnyi kezelésre elég.

14 Komment “Mit tegyünk, hogy nőljön a szempillánk? Adj egy esélyt a kondícionálóknak!”

 1. Soha nem használtam műszempillát és azt hiszem, soha nem is fogok. Helyette a szempilla szérumot preferálom, ami csodás eredményt produkál.

  Válasz
 2. Egyszer próbáltam a műszempillát, de nagyon nem jött be. Folyamatosan azt éreztem, hogy figyelnem kell, mit csinálok, nehéznek éreztem a szemhéjamat, nagyon kényelmetlen volt. Még az alvásban is zavart! :/

  Válasz
  • Már másnap le kellett szednem egy allergiás reakció miatt. Másnap reggel alig bírtam kinyitni a szemem. Azrét szeretném kipróbálni ezt a szérumot, mert olvastam egy fórumon, hogy ez nem okoz allergiás reakciót.

   Válasz
   • Iszonyú érzékeny bőröm van, így a kozmetikumok felétől allergiám szokott lenni. 🙁 Szóval eléggé meglepődve tapasztaltam, hogy a Nanolash nem irritálja a bőrömet, sem a szemem környékét, a hatásról nem is beszélve. 2-3 réteg felvitele után teljesen úgy festek, mintha csak műszempillám lenne, de mégsem. Szóval imádom! 😀

    Válasz
 3. Egyetértek. Nálam ugyanez történt. Na de örüljünk, mert ez mégiscsak a saját szempillánk! 😉

  Válasz
 4. Hosszabb és vastagabb lett a pillám, ami nem csak szép, de természetesen is néz ki.

  Válasz
 5. A kozmetikusok gyakran nem tudnak hatni a nőkre, akik nyilván a leghosszabb és egyben leginkább műhatású pillákat szeretnék. Persze, hogy ezek nem néznek ki valami jól.

  Válasz
 6. Függetlenül attól, hogy természetesnek hat vagy sem, a műszempilla a legrosszabb választás. Túl sok ártalommal jár, egyszerűen nem éri meg.

  Válasz
 7. Minden komment, ami arról szól, hogy milyen szörnyűek a műszempillák egyszerűen túl van reagálva. Én már 3 hónapja hordom a sajátomat és mikor elmentem cserére, észre sem lehetett venni, hogy gyengült volna vagy csúnya lenne már. Oké, nekem elég vékony és rövid pilláim vannak, de most nyilván azért is látom őket annak, mert már hozzászoktam a hosszú és vastag szempillák látványához.

  Válasz
 8. A műszempilla hatása igenis katasztrófális: kiestek, színtelenek és rövidek lettek a pilláim tőle és ez nem csak az én benyomásom. Még a kozmetikus is megjegyezte, hogy milyen szörnyű állapotban vannak. Mióta a Nanolasht használom (2 hete kezdtem), azóta már nem hullik a pillám és sokkal erősebbnek is hat. Soha többé műszempilla.

  Válasz
 9. a műszempillák ugyanúgy károsítják a pillákat, mint a hajhosszabítás a hajat és a gél/akril lakk a körmöket. Ennyi.

  Válasz
 10. Kipróbáltam már pár szérumot, de egyértelműen ez a legjobb eddig. Csak ajánlani tudom.

  Válasz
 11. Nekem sajnos nem vált be/

  Válasz
 12. Most olvasok erről a szérumról először és máris meg akarom szerezni. 🙂 Jól összerakott, informatív cikk. :))

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük