Naked Skin Szépség balzsam az Urban Decay-tól

Mostanában a BB krémek egyre népszerűbbek lettek, mert sokféle tulajdonságuk van. Vajon a Naked Snik szépség balzsam is ilyen jó?

ubandecay2

BB krém – mi ez?

Ez a rejtélyes rövidítés Blemish Balzsamot jelent, magyarul a tökéletlenségek elsimítására való. Rengeteg funkciója van, és modern, drága kozmetikumok mellett is megállja a helyét. Hogyan lehetséges? A BB krém kiegyenlíti a bőrszínt, mint egy alapozó, hidratál, mint bármilyen arc krém, védelmet nyújt a napsugárzás ellen, és csökkenti az irritációkat. A BB krém kiválasztásakor figyelnünk kell bőrünk sajátságaira, és színére.

Naked Skin Szépség balzsan az Urban Decay-tól

ubandecay1

Rengeeg funkciót foglal magába, így általánosan mindenre jó. Hogyan működik igazából? Kiegyenlíti a bőrtónust, védi a bőrt az UV sugárzástól, elfedi az apróbb hibákat és ráncokat. Használható alapozó ként is, de hidratáló krém helyett is, ami különösen jó a száraz és érzékeny bőrűek számára.

35 ml-es üvegben érkezik. Az ujjbegyek segítségével fel lehet vinni az arcra, de ha valaki nem szeretné a kezeit használni, akkor tökéletesen működik lapos smink ecsettel is. Magas fedő hatása van, összeolvad az eredeti bőrszínnel, nem csomósodik és nem emeli ki a száraz részeket az arcon. Száraz bőr esetén ajánljuk a legfölső hámréteg leradírozását sminkelés előtt.

What is more, Naked Skin is available in three shades: Naked Light, Naked Medium and Naked Bronze. The last shade can be also applied as a bronzer since it can be used for face shaping or to produce suntan effect on one’s face. All that should be done, in that case, is to apply the cosmetic on the appropriate face parts such as cheekbones, temples, a nose and a chin.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük