Nanoil Heat Protectant Spray – 100%-os védelem hajápolás közben

Melyek azok a kozmetikai újdonságok, amelyek újabban meghódították a szépségpiacot? Kétség sem fér hozzá, hogy ennek a jelenségnek a zászlóshajója a Nanoil Heat Protectant Spray- egy hajpermet, amely jó néhány előnnyel kecsegtet a hajra nézve: védi a hajat, könnyen formázhatóvá teszi azt és rengeteg tápanyaggal látja el! 

hővédő spray hajra Nanoil

Több különböző terméket is bevethetsz annak érdekében, hogy a fürtjeid hajmosás után jól nézzenek ki. A kondicionáló megszabadít a gubancoktól és tápanyagokkal látja el a hajkoronádat. A természetes olajok megelőzik a kiszáradást és fényt adnak a fakó hajnak. Egy szérum pedig a hő okozta sérüléseket akadályozhatja meg. Természetesen egy egész hajápolási arzenálod lehet otthon és szépen sorban egymás után fel is kenheted őket. Ám akár ki is válthatod őket egyetlen termékkel, egy olyannal, amely magában egyesít minden jótékony hatást. Próbáld ki a Nanoil formázó spray-jét.

Ismerkedj meg a Nanoil hajformázó spray-k széles választékával 

A Nanoil a közelmúltban három új hajformázó spray-t dobott piacra. Mindegyik egy kicsivel másabb tulajdonságokkal rendelkezik.

  1. Nanoil Heat Protectant Spray – hővédő spray
  2. Nanoil Hair Styling Spray – spray a jobb kezelhetőség érdekében
  3. Nanoil Hair Volume Enhancer – spray a dúsabb hatásért

Amennyiben többet szeretnél megtudni az összetételükről, tulajdonságaikról és alkalmazásukról, úgy látogass el a nanoil.hu-re, ami a Nanoil hivatalos honlapja és webáruháza. Ha nem vagy egészen biztos, amelyik Nanoil spray való neked, akkor válaszd a hővédő sprayt, hiszen a hajadnak erre minden nap nagy szüksége van.

hővédő spray Nanoil

Hogyan működik a hővédő spray? 

A hővédő spray működési mechanizmusa végtelenül egyszerű. A kozmetikai márkától függetlenül a hővédő spray feladata, hogy láthatatlan bevonatot képezzen a hajszálakon annak érdekében, hogy az képes legyen védelmet nyújtani a magas hőmérséklettel szemben. A fogalmazó csak azért fontos, mert ezen múlik a termék összetevőinek minősége. Néhányuk jobban működik, hosszantartó hatást garantálva védik a hajat a hőtől, míg mások kevésbé hatékonyak. A Nanoil Heat Protectant Spray esetében, a termék könnyű hajvédő összetevőkből készült. Ez a spray teljesen olajmentes, így biztos lehetsz abban, hogy nem nehezíti el a hajadat, ami így nem fog a tartásából veszíteni. Ez a spray, úgy működik akár egy pajzs, vagyis minimalizálja a kiszáradás és a hő okozta károsodások kockázatát.

Nanoil Heat Protectant Spray

A Nanoil hővédő spray-jének formulája egy igen jól összerakott készítmény. Az összetevők mértéke éppen ideális. A Nanoil spray-s üvegében lévő alapanyagokból alkotott készítmény képes megvédeni a hajat a hőtől. Vannak benne olyan alkotóelemek, amelyek a formázhatóságát hivatottak növelni azáltal, hogy kisimítják a hajszálak szerkezetének felső rétegét. Az E-Vitamin és a selyemprotein a két elsődleges példa, arra milyen tápanyagokban gazdag a termék. Ezen extra összetevőknek köszönhetően a Nanoil Heat Protectant Spray nem csak védi, de megfelelően gondoskodik is a loknikról.

  • 220°C-ig védi a hajat
  • Megvédi a hajat attól, hogy a hőkezelés közben nedvességet veszítsen.
  • Megszünteti a kócolódás és statikusság problémáját.
  • Elősegíti a fényes és puha hajat.
  • Megkönnyíti a fésülést azáltal, hogy megakadályozza a gubancolódást.
  • Fényvédelmet biztosít.
Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanoil (@nanoil.official)

Háromlépéses hővédelem

A szélsőségesen magas hőmérséklettel szemben védelmet biztosítani végtelenül egyszerű, ha a Nanoil Heat Protectant Spray-jét használod. A könnyed, vízbázisú hajpermet, abban a pillanatban működésbe lép, hogy a tincseidre fújod. Ennyire kevéshez van ahhoz szükséged, hogy a hajadat 100%-ban biztonságban tudhasd.

1.LÉPÉS Használd a sprayt nedves vagy száraz hajon.
2.LÉPÉS A fésű segítségével bontsd ki a gubancokat és oszlatsd el a terméket egyenletesen.
3.LÉPÉS Szárítsd meg vagy tetszés szerint formázd a hajadat.

Ragadd magadhoz a Nanoil Heat Protectant Spray-jét és ne aggódj többé azon, hogy a hő miatt a loknijaid szárazak, fénytelenek vagy töredezettek lesznek. Felejtsd el a kócos és statikus hajat. Most, a Nanoil hővédő spray-jével mindez lehetséges és rettenetesen egyszerű!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük