Nem fogsz hinni a szemednek, mire képes egy szemkörnyékápoló szérum

Mindenki jól ismeri a szemkörnyékápoló krémeket, de hallottál már valaha a szemkörnyékápoló szérumokról? Úgy tűnik ezek a készítmények képesek csodát tenni a bőrrel és a kozmetológusok is jó szívvel ajánlják. Ami a hatásukat illeti, a szérumok úgy 10x hatásosabbak, mint egy krém! Mi teszi olyan rendkívülivé? Derítsük ki együtt, hogy működik a szemkörnyékápoló szérum és hogyan javítja a szemkörnyéki bőr állapotát. 

Mi az a szemkörnyékápoló szérum? 

A szemkörnyékápoló szérumok lehelet könnyűek, gyorsan felszívódnak, gondoskodnak – ha konktrétan fogalmazni – helyre állítják az érzékeny szem alatti bőrt. A szemkörnyékápoló szérumok sokban hasonlítanak az arcszérumokhoz. A legnagyobb különbségnek a tároló tégelyük méretében rejlik.

Mire képesek a szemkörnyékápoló szérumok? 

Az arcszérumokhoz hasonlóan a magas tápanyagtartalmuknak köszönhetően képesek változásokat indukálni. Mindkét terméket úgy alkották meg, hogy nagy mértékben javítsanak a bőr alsóbb rétegeinek állapotán. A szemkörnyékápoló szérum kötelező darab, hiszen a szem alatti bőr hihetetlenül sérülékeny. Mivel a szérum mélyebbre hatol, mint bármelyik krém, így elég erős ahhoz, hogy regenerálja a sérüléseket, valamint visszatöltse a kollagént a sejtekbe.

Szérum vs. krém

Miután ezt olvasod, valószínüleg eltűnődsz majd, hogy a saját szemkörnyékápoló krémednek van-e bármi haszna. Hát persze, hogy van! Míg a szérum a dermisben fejti ki a hatását, addig a krém a felső epidermis réteget óvja a károsodásoktól és az UV-sugárzástól. Éppen ezért esszenciális mindkettő és alkotnak nagyszerű párost: a megtisztított bőrre először a szérumot vidd fel, ezt követheti a krém.

Hogyan választhatjuk ki a legjobb szemkörnyékápoló szérumot? 

Amikor a legjobb szemkörnyékápoló szérumot kutatod, mindig tartsd észben, hogy a beltartalom számít igazán: tartalmazzon sok természetes és aktív alapanyagot ezzel tudjuk ugyanis csökkenteni az irritáció kockázatát, és növelni a bőrre gyakorolt jótékony hatásait. A legjobb szérumok gyorsan beszívódnak, ám nem terhelik túl a bőrt, vagyis nem hagy ragacsos érzést maga után, illetve komedogén összetevőket sem tartalmaz. A benne található antioxidánsokat persze mindenki szívesen fogadja.

Mit tartalmaznak a legjobb szemkörnyékápoló szérumok? 

Ami az összetevőket illeti, ne alkudj meg. Az aktív összetevők jelentik a szérum legfontosabb összetevőit. Keresd az alkotóelemek listáján a hialuronsavat, a koffeint, a peptideket, az arginint, az esszenciális vitaminokat (A és E), valamint a zsírsavakat. Az uborka és a szemvidítófű kivonatok is szívesen látottak.

Ha egyszer rátalálsz a legjobb szemkörnyékápoló szérumra – milyen jótékony hatásokat fogsz tapasztalni? 

  • Hatékonyan javítja az érzékeny szemkörnyék állapotát
  • Lassítja az öregedést
  • A bőr sima és telt lesz
  • A dermisz tökéletesen hidratálttá válik
  • Nincs többé puffadás
  • Kipihentnek ható tekintet
  • Kevésbé kivehető finom vonalak
  • Fokozott rugalmasság

Ne feledd a minőségi szemkörnyékápolóban rejlik a hibátlan szemkörnyéki bőr titka. Válassz körültekintően, majd használd rendszeresen a megjelenő barázdák visszaszorítására és a lehető legfiatalosabb kinézet megtartására.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük