Nincs több ránc! Needles No More krém a Dr. Brandt-tól

A Dr. Brandt világszerte az egyik legjobb a ránc elleni krémek közül. Ezúttal megjelenik a Needles No More krém. Kicsit másképp működik, mint az eddigi ránc elleni termékek. Miért? A különleges összetevőnek hála az arcizmok ellazulnak, így növekszik a vérkeringés ellazul a bőr, a ráncok látványosan eltűnnek. A gyártó szerint már egy hét után látványos a javulás, de egy hónap után lesz az igazi.

Dr.Brandt1

Hogyan használjuk a Needles No More krémet? Száraz és tiszta bőrön kell használni. Nem kell az egész arcon hazsnálni, csak az érintett területeken. A ráncokra, a homlokra és a szem köré kell használni. Ajánlott reggel és este is alkalmazni.

Mi van a Dr. Brandt krémben? A fent említett különleges összetevőn kívül hidratáló anyagokat, tápláló olajokat, levendula kivonatot, tejsavat, glicerint és illatanyagot tartalmaz. Allergiát vagy irritációt okozhatnak ezek az anyagok bizonyos esetekben. Ilyen például az alkohol, vagy a Xanthan gumi. Az összetevők eltömíthetik a pórusokat.

Egy sötét üvegben érkezik a krém. Pumpa van a doboz tetején, aminek kköszönhetően sokkal könnyebb a bőrön eloszlatni. Egy adag 15 ml terméket tartalmaz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük