Szempilla hosszabbító kezelések: Előnyök és hátrányok

Egyértelmű, hogy minden nő gyönyörű szeretne lenni. Mit tesznek ezért a célért? Új ruhákat vesznek, fodrászhoz járnak, kozmetikushoz, és… szempillát hosszabbítanak. Miért? Segítenek a hosszabb szempillák bármiben is? Őszintén igen, és nem. Sok előnye és hátránya van. Olvasd el az előnyöket és hátrányokat, és döntsd el, hogy neked szükséged van-e rájuk.

Hogyan néz ki egy szempilla hosszabbító kezelés?

Az előnyökben és hátrányokban való elmerülés előtt engedd meg, hogy elmagyarázzuk hogyan folyik egy ilyen kezelés. Először az alsó és a felső szemhéjat egy eszközzel szétválasztják. Utána szemöldökcsipesszel egyesével a szempilla szálakra további szálakat ragaszt. Ezt egy fekete ragasztóval teszi meg, ami átlátszóvá válik miután megszárad. Ez a procedúra akár 3 órát is igénybe vehet. Számolnod kell az utántöltés költségeivel is. A kezelés után nem dörzsölheted a szemeidet, nem vehetsz forró fürdőt, szaunázhatsz, úszhatsz. Nem aludhatsz a hasadon vagy oldalodon, és olajos kozmetikumokat sem használhatsz.

Szempilla hosszabbítás – előnyök

Nagyon jól néz ki, időt spórolsz vele és biztonságos. Ha helyesen helyezték fel a szempillákat, akár hónapokig megmaradnak. A kezeés előtt a szakember kiválasztja a megfelelő hosszúságot, vastagságot, és hogy mennyire legyen ívelt a pilla. Az ügyfél számára a legmegfelelőbb szempillát választja ki. ha nem töltjük fel a pillákat időnként, akkor csúnyává válhatnak Elkerülhetetlen, hogy leessenek, így asszimmetrikus lehet a másik szemmel szemben. Azért spórolunk vele időt, mert nem kell minden nap a szempillaspirállal foglalkozni, mert nincs rá többé szükség. A szintetikus pillákra nagyon kell vigyázni, mert könnyebben összeragadnak. A szempillahosszabbítás tulajdonképpen a kényelem netovábbja. A mű pillák gyengédek, rugalmasak és természetes színűek.

Szempilla hosszabbítás – hátrányok

A hátrányokból viszont több van. A mű pillák kiesnek az igaziakkal együtt, az újratöltés drága, allergiás reakció éphet fel, elgyengülnek az igazi szempillák, nem használhatunk vízálló kozmetikumokat, vagy kétfázisú folyadékokat, mert megolvasztják a ragasztót. A természetes szempillák élettartama 100-150 nap. Ezután új nő a helyére, viszont így a mű pillák elvesznek. Így kis rések keletkezhetnek, aminek következtében nem lesz egyenletes a szempilla vonala. A pillák felhelyezése és újraöltése nagyon drága, és rengeteg időbe telik. A műszempillák vidra szőrből, vagy szintetikus poliészterekből készülnek. Ezek allergénként hathatnak az érzékeny bőrűekre. A ragasztónak is lehetnek hasonló hatásai. A meghosszabbított szempillák egy idő múlva elveszthetik formájukat, megtörhetnek. Hirtelen eltűnik a lenyűgöző hatás, és a szem optikailag kisebbnek tűnik. Allergiát és különböző bórgyógyászati problémát okozhatnak. Azok a nők, akiknek a szemükön plasztikai műtétet hajtottak végre nem használhatnak ilyen kezelést, mivel gyengébb, gyulladásra hajlamosabb a bőrük. A kezelés alatt a természetes pillákat feltöltik mű pillákkal. Ezért a természetes pillák elgyengülnek, megtörnek. követnünk kell bizonyos szabályokat. Ezeket már említettük. Továbbá még olajos kozmetikumokat sem használhatunk.

nanolash3

Szempilla hosszabbítás vs. más módszerek

Csak szempilla hosszabbítással lehet egy nő csábító? Rengeteg módon érhetünk el hosszú és dús pillákat. Az egyik ilyen módszer, a Nanolash. Ez a kozmetikum erősíti, növeszti a már meglévő pillákat, és stimulálja az újak növekedését. A Nanolash sötétebbé, és dúsabbá teszi a szempillát. További előnye a természetes összetétel, és az irritáció alacsony esélye. Az első látványos eredmények néhány héttel a kezelés elkezdése után jelennek meg. Használhatsz nyugodtan olaj alapú készítményeket is, és a szempillaspirál szakszerű használatával még hosszabbnak tűnhetnek a pilláid. A Nanolash táplálja, hidratálja és regenerálja a pillákat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük