Szeretnéd minél előbb megerősíteni a hajkoronád? Próbáld ki a Nanoil keratinban gazdag hajmaszkját

Gyenge hajkoronával rendelkezel? Rengeteg kondícionáló terméket és kezelést kipróbáltál már, amelyek egymás után kudarcot vallottak? Mielőtt a fodrász mellett döntenél, próbáld ki ezt a keratinban gazdag Nanoil hajmaszkot. Alapvetően a keratin fehérje az alapja, emellett viszont még B5 provitamint is tartalmaz. Csekkold le te is azt a terméket, amiért rengeteg nő valóban bolondul!

keratin maszk Nanoil

Mi is az a Nanoil keratin hair mask termék tehát?

Egyszerűen összefoglalva, ez a termék rekord idő alatt egészségesebb megjelenést kölcsönöz a hajnak. Rendszeres alkalmazás esetén, helyreállítja a sérült haj szerkezetét. Helyreállító hatása valóban erős. Tudtad, hogy a keratin alkotja a hajatmagát? Ez az értékes összetevő a hajkéregben, a kutikularétegben és a hajhagymákon belül található, de a szervezet gyakran nem termel belőle annyit, hogy az elegendő legyen a hajunk számára. A keratinban sok aminosav található, beleértve a ciszteint is, és más aminosavakat is, amelyek nélkülözhetetlenek a haj egészséges állapotának fenntartásához, pl. alanin, glicin. Ha hiány lép fel ebből a fehérjéből, akkor a hajad kinézete automatikusan romlani fog. Ezért innen már tudhatod,hogy lépned kell az ügyben, és minden héten figyelni rá, hogy hajad elegendő keratint kapjon, egy jó keratinban gazdag hajmaszk használatával.

Mikor válaszd a Nanoil keratin hair mask készítményt?

A Nanoil Keratin hair mask készítmény olyan típusú hajra hatékony, amely gyenge és sérült a következő okok miatt:

 • nagyon gyakran van festve
 • forró hőmérséketen történik a szárítása
 • hajvasalóval van egyenesítve
 • forró hajformázó eszközökkel van göndörítve
 • alkalmatlan hajápolási termékekkel van kezelve
 • szélsőséges időjárási viszonyoknak van kitéve
View this post on Instagram

A post shared by Nanoil (@nanoil.official)

Az összes fent felsorolt tényező károsíthatja a haj szerkezetét, amelyet meg kell erősíteni, hogy ez ne történhessen meg. Ez a maszk megmenti a rugalmasságot és a volument vesztett frizurát, az önkéntelenül göndörödő és statikus állapotban levő hajat, ami ráadásul állandóan összegubancolódik.

Ugyanakkor az egészséges, probléma mentes hajnak is szüksége van erre az építő fehérjére, ezért a keratinnal történő kezelés kulcsfontosságú.

Nem csak keratint tartalmaz ez hajmaszk: a Nanoil maszk összetevői

A hidrolizált keratin a haj számára a legjobb választás, mert könnyed formula, amely könnyen bejut a hajszerkezetbe, és mindemellett nem nehezíti el a hajat. A keratin a Nanoil maszkban rendkívül hatékony és figyelemre méltóan végzi a helyreállítást. Erős, egészséges frizurát garantál, amely mesés kinézetű és könnyen formázható.

A Nanoil formulát panthenollal  is gazdagították: ez az alapvető összetevő, amely fényt kölcsönöz a szálaknak, valamint stimulálja a sejteket és még inkább fokozza a keratinmolekulák hatásait a hajszerkezetre.

A keratin-hidrolizátum előnyei a Nanoil maszkban

 • Igazán erősíti a hajszerkezetet, ellenállóvá téve azt.
 • Volumen-növelő hatású és vastagabb szálakat eredményez.
 • Garantálja a sima tapintát és a fényt.
 • Megakadályozza a töredezést és az önkéntelen göndörödést.
 • Javítja a haj állapotát akkor is, ha az teljesen károsodott.
 • Ellenállóvá teszi a hajat a mechanikai sérülésekkel szemben.

Ne várd meg, amíg a hajad megsérül. Erősítsd meg előre a keratinos kezelés segítségével, hogy soha ne kelljen többet aggódnod az állapota miatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük