Teint Kontúr Hosszantartó Alapozó Broad Spectrum SPF 20 a Givenchy-től

A Teint Kontúr Hosszantartó Alapozó Broad Spectrum SPF 20 kiegyenlíti a bőrszínt, eltünteti az apróbb hibákat, a szem körüli karikákat eltünteti. A folyékony állagnak hála hidratál, simít és kiemeli az arc szép részeit. 20-as faktorú naptejet tartalmaz, így védelmet nyújt a káros U sugaraktól. A Teint Kontúr Hosszantartó Alapozó Broad Spectrum SPF 20 egy átlátszó flakonban érkezik, egy pumpával a tetején. A pumpa megnyomásával pont akkora adagot kapunk, ami elég az arc teljes lefedéséhez. Nyolc árnyalatban érhető el: Kagyló, Homok, Bézs, Méz, Arany, Gyömbér, és Borostyán.

Givenchy1

Hogyan sminkeljük az arcot?

A megfelelő árnyalatot kell választani. De hogyan? Általános szabály, hogy a színt csak természetes fénynél teszteljük le. Sajnos ez nem mindig lehetséges, mivel a legtöbb boltból nem viheted ki a terméket egy próbára. De van erre egy trükk. Próbád ki az áll alatti részen, ahol nem éri a lámpa fénye. Ha elégedett vagy, vedd meg a terméket. Ne a csuklódon teszteld le, mint a legtöbb nő, mivel az alapozó az arcra kerül, nem oda.

Általános szabályok a Teint Kontúr Hosszantartó Alapozó Broad Spectrum SPF 20 használatához: Mivel folyékony, így nagyon könnyű felvinni a bőrre, akár ecsettel, akár az ujjbegyekkel. Ecset használatakor válassz laposat. A smink szivacsok használata is jó megoldás. Csupán vidd fel a bőrre az alapozót, és óvatosan oszlasd szét. Ne feledd az állvonalra és a nyakra is felvinni az alapozót. A fül mögötti részt se hagyd ki, különben maszk hatású lehet a sminked.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük