Vajon a Camera Ready BB Cream SPF 35 A Smashboxtól pótolhatja az alapozót?

A Camera Ready BB Krém SPF 35 a Smashboxtól egy 30 ml-es fekete tubusban érkezik. Nagy előnye, hogy a tetején áll, így az utolsó cseppig kijön belőle a krém. Ha kifogyóban van a krém, kettévághatod a tubust, mert műanyagból van, így nem pazarolsz. A tubusok különbségét csak az árnyalatok különböző színének köszönhetjük. nyolc bronzas és bézses árnyalatban érhető el. Ezek a Világostól, a közepesen át az egész sötétig haladnak.

Smashbox4

Hogyan használjuk a Camera Ready BB Krémet SPF 35 a Smashboxtól? Használhatjuk magában is, vagy mint egy smink primer. Közepesen fedi el a bőrhibákat, ezért ajánlott rendes alapozóval keverni. A gyártó felhívja a figyelmünket arra, hogy ne vigyünk fel túl sokat az arcunkra, mert maszk hatású lehet.Egy kevés terméket oszlass el a bőön, hogy eltakard a hibákat. Ha száraz a bőröd akkor előtte használj hidratálót.

Smashbox1

A 35-ös faktornak köszönhetően megadja a megfelelő UV sugárzás elleni védelmet. Csökkenti a faggyútermelést, a bőrt táplálja és erősíti.

Tényleg képes helyettesíteni az alapozót? Egy feltétellel ige. Ha nem szeretnénk erős fedést, akkor bizony elhagyhatjuk az alapozót. Ne felejtsd, hogy a BB krémek világos színűek, mert nem alapozók és primerek első sorban. Ha nagyon feltűnő hibákat akarsz elrejteni, akkor először használj korrektort, majd végül átlátszó púdert a tökéletes külsőért. A korrektor elfed minden hibát, a púder pedig mattosít. Nagyon fontos hogy a termékek színei passzoljanak egymással, és a bőröddel. Ezt legjobban az álladon, vagy arcodon tudod tesztelni. Ha tökéletesen egybeolvvad a bőröddel, akkor megfelelő az árnyalat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük