A legjobb szérum rosacea ellen ? Itt a TOP7 választás!

Ha a te bőröd is rosaceára hajlamos és bővelkedik szakadt hajszálerekben, akkor biztosan tisztában vagy azzal, hogy mennyire fontos a mindennapokban a megfelelő bőrápolási termék használata. Az érzékeny bőrrel nem kompatibilis készítmények könnyen kikezdhetik azt. A gyenge hajszálerek erősítésére és az immunizálás érdekében szükséged lesz egy jó rosacea elleni szérumra. A bőrgyógyászok kerek perec kijelentik, hogy a pókháló erek kezelésének leghatékonyabb ellenszere az arcszérum, tehát mindenképpen szerezz be egyet. De mely szérumok a legjobbak a bőrödnek? Mi ismerjük a listát! Olvasd el az összesítésünket!  

Kezdjük a legelején: Hogyan ápoljuk a rosaceára hajlamos és érzékeny bőrt? 

A rakoncátlan, dühös, reaktív bőr különleges törődést igényel. Kell tudnunk a bánásmódjáról? A leghatározottabban igen, hogy mi bántja és hogyan ápoljuk anélkül, hogy tovább rontanánk a helyzeten. Íme a rosaceára hajlamos bőrtípus ápolásának tízparancsolat: 

  1. Hagyj fel a durva szemcséjű arcradírok használatával, mivel azok csak felsértik az amúgy is érzékeny epidemiszedet, illetve a hajszálerek töredezéséhez is hozzájárulsz. 
  2. Igyál nagyon sok vizet, hogy a bőröd se száradhasson ki. 
  3. Kerüld az olyan forró hőmérséklettel járó tevékenységeket, mint a szauna, a napozás vagy a forró fürdő.
  4. Óvd a bőrödet a hidegtől és a széltől. 
  5. Használj fényvédőt egész évben (SPF 50 nyáron, SPF 20 télen).
  6. Válasz gyengéd, kifejezetten rosaceában szenvedő és érzékeny bőrűek számára készült termékeket. 
  7. Mondj le a forró italokról és a meleg ételekről. 
  8. Kerüld az erős fűszereket. 
  9. Hagyj fel a cigarettázással és az alkoholfogyasztással. 
  10. Építs be egy rosacea elleni szérumot is a bőrápolási rutinodba. 

Hogyan választható ki a reaktív bőrre a legmegfelelőbb rosacea elleni arcszérum? 

A jó terméket olyan alapanyagok alkotják, amelyek képesek megbirkózni az olyan nem kívánt tünetekkel, mint a bőrpír, a kipirulás, a törött hajszálerek, az égő érzés, a szárazság és a kellemetlen érzet. Nagy szerencse, hogy neked nem kell arra vesztegetned a drága idődet, hogy formulákat elemezz, árakat és kiszereléseket vess össze, valamint hogy véleményeket rangsorolj. Mi elvégeztük ezt a munkát helyetted és összeállítottunk egy 7 nyerő termékből álló rangsort. Fusd végig az összesítésünket és válaszd ki a bőröd számára a legjobb szérumot! 

7 LEGJOBB ROSACEA ELLENI ARCSZÉRUM 

1. Nanoil Anti-Redness Face Serum

Nanoil Anti-Redness Face Serum

A legjobb rosacea elleni szérumban meg van minden ahhoz, hogy képes legyen nyugtatni, védeni és erősíteni a szuperérzékeny bőrt és a szakadt hajszálereket. A Nanoil Anti-Redness Face Serum intenzívebbé teszi a bőr regenerációját és az újabb bőrirritációk kialakulását is megelőzi. Erősíti a gyenge vérereket, ráadásul a legnagyobb megelégedés mellett még az ára is kedvező, a minősége kifogástalan és az összetevői is nagyszerűek. Úgy tervezték meg, hogy a rosaceára hajlamos bőrtípus összes problémáját hatékonyan orvosolja. A hatalmas kiszerelés már csak hab a tortán. 

A növényi alapanyagok miatt működik a formula ennyire nagyszerűen. A vadgesztenye kivonat megnyugtatja a mérges bőrt, megerősi a gyengécske hajszálereket és megakadályozza azoknak az elszakadását. A ciprus tobozának kivonata hidratál, javítja a bőr megjelenését és megvédi a külső behatásoktól. A hársfa kivonata megnyugtatja a gyulladt bőrt, csökkenti a gyulladást és felvértezi a hajszálereket. A Nanoil Anti-Redness Face Serum olyan erőteljes összetevőkben is gazdag, mint a punarnava növényből származó kivonat, ami kiegyenlíti a bőrtónust, szépít és megkűzd a ráncokkal is. Van bármi más, amit tudni szeretnél? Talán azt, hogy hol szerezhető be! Látogass el a www.nanoil.hu. oldalra. Az érzékeny bőrre a Nanoil a legjobb! 

2. REN Evercalm Anti-Redness Serum 

Egy igen népszerű szérum, ami jó értékeléseket kap. Harcba száll az égő érzéssel szemben és instant megnyugvást, hoz az irritált bőrnek. A REN Serum rendszeres használata növeli a bőr ellenállását az olyan külső tényezőkkel szemben, mint a szél, a fagypont alatti hőmérséklet, a hő és az UV-sugárzás. Segít sokáig fiatalon tartani a bőrt. Próbáld ki bőrpírra és irritációra hajlamos bőrön. Jó választás vérbő és dehidratált arc esetén is. A használat időpontja nem számít, a végeredmény mindig hidratált.

3. Exuviance AntiRedness Calming Serum

Az Exuviance igen régen híressé vált kozmetikai márka, ami a professzionális színvonalú szépségszalonokban örvendett nagy népszerűségnek. Mostanra széles körben hozzáférhető, de sajnos a magas ára nem túl motiváló. Az Exuviance AntiRedness Calming Serumja egy hűsítő termék, amely megnyugtatja a bőrpírt és az irritációt, ideális rosaceára hajlamos és érzékeny bőrre.  A hatása nagyon gyorsan, rendszeres használat mellett akár néhány héten belül is érzékelhető.  Ez a termék gyógyítja a gyulladást és erősíti a hajszálereket. 

4. Jart+ Cicapair Tiger Grass Serum

Ennek a szérumnak a rendható formulája megragadja az ember figyelmét. Egy olyan szabadalmaztatott összetevőt is tartalmaz, mint a Centella RX, amelynek a célja, hogy védőréteget képezzen a bőrön és nyugtass azt, ezenkívül van benne cicbond is, ami a helyreállításban segíti az irritált és sérült bőrt. A szérum hamadik egyedi összetevője a Jartbiome, vagyis egy egyedülálló mikrobiom komplex, amely erősíti a bőrt és megkönnyebbülést is hoz számára.  A visszajelzések szerint, mindössze néhány hétnek kell eltelnie az első változások és a kívánt megnyugvás bekövetkezéséig. Kifejezetten érzékeny, dehidratált és bőrpírra hajlamos bőrtípushoz ajánlják, de a rosaceával és szakadt hajszálerekkel küzdő emberek számára is előnyökkel kecsegtet. A készítményben található növényi összetevők hatalmas előnyt jelentenek.   

5. Skin Ceuticals Redness Neutralizer

A Skin Ceuticals Redness Neutralizerje egy pillekönnyű gél-krém. Még ha a kiszerelése 50ml-s (1.67-oz) is, sajnos nem tart ki túl sokáig. Azért került be mégis a felsorolásba, mert van néhány jó tulajdonsága. Előnyös változásokat képes elérni a finom bőrön, kondicionálja és nyugtatja azt, valamint erősíti a szöveteket és csillapítja a bőrpír okozta diszkomfortot. A termék rendszeres használata kiegyenlíti a bőrtónust és halványítja a rosaceás bőr vörös foltjait. A Skinceuticals Redness Neutralizer neuropeptideket és olyan régóta ismert természetes összetevőket tartalmaz, mint például shea vajat. A cinkszulfát felelős a bőrgyulladás csökkentéséért. 

6. PCA Skin Anti-Redness Serum

Ez egy kifejezetten népszerű szérum, de a felhasználók hajlamosak kifogásolni a drága, ugyanakkor aprócska kiszerelést! Mindazonáltal, csökkenti az irritációt és gyorsan enyhülést hoz a reaktív bőrnek, a bőrpírnak is búcsút int. Az extrém száraz bőrt is megtámogatja. A PCA Skin Anti-Redness Serum olyan különleges összetevőket tartalmaz, mint az aldavine (alga komplex), a kapparenol és a bisabolol, amelyek csökkentik a gyulladást, helyreállítják a hajszálereket és enyhülést hoznak. Rosaceás bőr tulajdonosaként abszolút szerencsés választás. 

7. Hydropeptide Soothing Face Serum

Ez a szérum kifejezetten érzékeny, elvörösödő és könnyen irritálódó öregedő bőrre jó. A formula peptidekben és növényi eredetű őssejtekben gazdag, amelyek biztosítják a bőrnek a kívánt megkönnyebbülést. A Hydropeptide Soothing Face Serum ára elég borsos, de a benne lévő antioxidánsoknak köszönhetően számos feladatot hatékonyan lát el. Rendszeres használata regenerálja a bőr hidrolipid gátját, mindeközben a bőrt sem nehezíti el.  Telangyn™-ban gazdag, ami valójában egy vörösséget csökkentő peptid.